Nyhed

Offentliggørelse af Martinus' symboler

26.06.2018

Kære venner af Martinus' sag

Vi kan se, at der med mellemrum dukker offentliggørelse af Martinus' symboler op på Facebook, hjemmesider, film mv. Det er dejligt, at der er interesse for hans tanker, analyser og visioner, og vi deler lysten til at fortælle om dem til omverdenen. Vi vil dog bare ønske, at I vil følge de retningslinjer, som er angivet på vores hjemmeside. Disse retningslinjer bygger på Martinus' egne angivelser. Det er altså ikke os på Martinus Institut, der vilkårligt har fundet på reglerne. Vi forsøger efter bedste evne at leve op til Martinus' ønsker og retningslinjer.

Vi har selvfølgelig også set, at nogle har fundet på at vise symbolerne uden at følge Martinus' retningslinjer under sloganet #MiToo med slet skjult hentydning til den alvorlige #MeToo-kampagne. Nogle betragter det ovenikøbet som noget positivt og føler, at de bidrager til Martinus' sag ved at provokere og overtræde reglerne. Det gør de ikke. Måske er det gjort i venlig morskab, men for os på Martinus Institut, som forsøger at følge Martinus' ønsker, er det ærgerligt, at vi skal ud at være "politibetjent". Det er temmelig tidskrævende og flytter fokus fra det, vi allerhelst vil beskæftige os med, nemlig på en sund og kvalitativ måde at udbrede kendskabet til Martinus' åndsvidenskab.

Symbolerne kan bestemt godt vises i mange sammenhænge, men kan vi ikke bede om, at det i så fald sker i overensstemmelse med de gældende retningslinjer?

Vi vil meget gerne samarbejde om sagen, og I skal til hver en tid være velkomne med idéer og forslag.

Med kærlig hilsen
Martinus Institut