Nyhed

To nye suppleanter i Rådet for Martinus Institut

13.03.2018

Martinus Institut har den glæde at meddele, at der netop er udpeget to nye suppleanter til bestyrelsen (rådet) i Fonden Martinus Åndsvidenskabelige Institut. Da rådet på nuværende tidspunkt er fuldtalligt, vil de to nye suppleanter først indtræde efterhånden, som de nuværende medlemmer træder ud.

Jens Christian Hermansen
Jens Christian (født 1976) er ph.d. i sociologi og ekstern lektor ved Københavns Universitet. Han har i en årrække arbejdet med undervisning og forskning. Jens Christian har kendt til Martinus kosmologi siden 1997. Han er i dag involveret i undervisning, konferenceafholdelse, videoprojekter og redaktørarbejde ifm. magasinet Kosmos. Han bor tæt på Martinus Center Klint på Solgården, som han er ved at renovere sammen med sin ægtefælle, Andrea.

Kenneth Ibsen
Kenneth Ibsen (født 1974) er uddannet civilingeniør og ansat i Miljøstyrelsen som IT-projektleder.  Han har interesseret sig for Martinus kosmologi, lige siden han mødte det som 16-årig, og har læst det meste litteratur på området. Kenneth er med i undervisningsgruppen og holder jævnligt foredrag på Klint. Han er ligeledes aktiv formand for Dansk Vegetarisk Forening, som oplever stor vækst i disse år. Kenneth flytter til Sydfyn i midten af 2018 sammen med kæresten Lise.