Nyhed

BOGRECEPTION lørdag den 5. maj 2018

12.04.2018

I KØBENHAVN, KLINT OG STOCKHOLM

I anledning af udgivelsen af en ny bog af Martinus, Grand Kursus, Det evige verdensbillede, afholdes en bogreception på Martinus Institut i København, på Martinus Center Klint og i Stockholm

Bogen udkommer på både dansk og svensk. Bogen er en bearbejdelse af båndoptagelser fra et storkursus, som Martinus afholdt over femten torsdage i vinterhalvåret 1955-1956. Bogen indeholder 76 af Martinus' 100 symboler og er på 464 sider.

Martinus skriver i Kontaktbrev, september 1955:
"En lille gruppe af civilingeniører inden for min sags venner har dannet en afdeling for optagelse af mine foredrag og kosmiske analyser til bånd- og grammofonudgivelse. Jeg har derfor besluttet at skabe en fuldstændig gennemgang af verdensaltets kosmiske analyser til fordel for denne optagelse. Denne totale gennemgang vil således senere kunne fås på bånd og grammofonplader, ligesom den naturligvis også vil blive overført til bogform. Der bliver derved en enestående lejlighed til, for min sags venner og interesserede, at overvære denne min personlige gennemgang af hele verdensbilledet i alle dets bærende detailler, en lejlighed, der sikkert aldrig mere vil blive gentaget."

Bogreceptionen afholdes den 5. maj således:

  • Martinus Institut kl. 14.00-16.00.
  • Martinus Center Klint fra kl. 14.00.
  • Stockholm kl. 13.00-14.30 på adressen Fjällgatan 23 B, stiftelsens lokal, Hälsans hus.

Bogen kan købes (pris kr. 300,-) fra den 5. maj på Martinus Institut, I Martinus Center og på Martinus Institut Webshop eller hos landets boghandlere.