Den skjulte åndsvidenskab i Bibelen – første uge

Ugekursus v/ Lene Jeppesen
5.–11. maj 2024 | søndag kl. 19.00 – lørdag kl. 11.00

Samlet kursuspakke inkl. mad og bolig 4.400 kr. (1 uge), 6.900 kr. (2 uger, rabat)
Kursus inkl. mad (uden bolig) 2.750 kr. (1 uge), 4.400 kr. (2 uger, rabat)
Online booking | Praktisk information

For den åndsforsker, som fascineres og næres af Martinus’ analyser kan det vække undren, hvorfor Martinus trækker Bibelens tilsyneladende forældede terminologi med ind i sit værk. Men på denne måde løfter han fortidens pædagogiske udtryk med frem til nutiden, for herigennem at skabe den linje af sammenhæng og logik mellem de forskellige tidsepoker, som han forklarer, at vi alle har været en del af.

På kurset arbejdes der bl.a. med følgende temaer: skabelsesberetningen (hovedsymbolet), Adam og Eva (poludviklingen), menneske- hedens bevidsthedsforædlende proces (Kain og Abel, Abraham, Gud
og engles forudsigelser, den fortabte søn, Salomons tempel), Jesus ord, Jesus fødsel, reinkarnation, syndernes forladelse, karma, pol, himmerigets rige, den ny himmel og jord, talsmanden den hellige ånd, himmel og helvede, dommedag, Getsemane, korsfæstelse, død, opstandelse, bøn og vores forhold til Guddommen.

Hver formiddag er der foredrag af Lene med mulighed for spørgsmål og dialog, hvorefter der nogle eftermiddage arbejdes mere hverdagsrelateret med psykologien bag emnerne.

 

Personlig henvendelse samt booking af 2 uger med rabat:
E-mail: info@martinus.dk
Telefon: 38 38 01 00, tirsdag-torsdag kl. 9-12

Kurset afholdes:
Martinus Center Klint

Klintvej 69, Klint
DK-4500 Nykøbing Sjælland

Dato

05 - 11 maj 2024

Sted

Martinus Center Klint
Aktivitet