Formidlingskursus 2022, modul 1

Weekendkursus v/ Tryggvi Gudmundsson, Marin Hansen og Ingvar H. Nielsen
25.-27. marts 2022 | fredag kl. 19.00 – søndag kl. 13.00

Samlet kursuspakke 4 mødeweekender inkl. mad og bolig: 5.000 kr.
Kursus inkl. mad (uden bolig): 4.200 kr.
Online booking

Har du lyst til at formidle åndsvidenskaben til andre? Så er dette kursus i formidling af Martinus Åndsvidenskab måske noget for dig. Over 4 weekender får du mulighed for at fordybe dig i pædagogiske aspekter og formidling af Martinus’ analyser. En forudsætning for at deltage er, at du er godt inde i analyserne. Det kan være tilegnet ved deltagelse i studiegrupper i en årrække, eller alternativt via intensive selvstudier.

Om kurset
Det formidlingsmæssige og pædagogiske indhold trænes ved i praksis at formidle de kosmiske analyser for hinanden. Vi arbejder eksperimenterende og samskabende, idet vi prioriterer, at deltagernes videnog erfaringer bringes i spil til inspiration for alle. En gennemgående pædagogisk metode er erfaringspædagogik, hvor vi arbejder med erfaringsdannelse, erfaringskobling og erfaringstilknytning i varierende kombinationer. Forløbet tilrettelægges individuelt, så deltagerne hver især kan bidrage med det, de oplever er deres opgave. Derfor vil forløbet forme sig som en søge-lære-proces. Deltagernes samlede formidlingserfaring gøres eksplicit og deles, således at hele gruppen udvikler en nuanceret palet af undervisningsmetoder og pædagogiske værktøjer, ikke blot teoretisk, men også i praksis.
Forløbet fokuserer på individuel træning og fællesskabets feedback, således at den enkelte har mulighed for at finde sin egen stil og plads i helheden. Det pædagogiske indhold, vi kommer ind på, er: didaktik og undervisningsplanlægning, læringsteori, feedback- og evalueringsmetoder, deltagerforudsætninger, den personlige dimension i undervisningen, formidlings- og undervisningsmetoder, gruppeproces-ser og gruppeledelse, kommunikation og refleksionsmetoder.

Praktisk information
Der er et maks. på 20 deltagere i gruppen. Der læses cirka 30 siders pædagogisk litteratur pr. weekend. Undervisningsstedet er Martinus Center Klint og kursisterne indkvarteres i Centrets boliger. Vi tilbyder en samlet kursuspakke med bolig og følgende måltider inkluderet: frokost, aftensmad, te/kaffe og snacks.

Mødeweekender 2022:
25.-27. marts, 10.-12. juni, 26.-28. august og 4.-6. november

Tilmelding: Tlf.: +45 38 38 01 00 eller e-mail: info@martinus.dk

Dato

25 - 27 mar 2022

Sted

Martinus Center Klint
Aktivitet

Underviser

Marin Hansen

Andre undervisere

Ingvar Nielsen
Tryggvi Gudmundsson