Ældre Kosmos og Kontaktbreve

Kontaktbrev 1956/25 side 15
 
FOREDRAG:
E. Gerner Larsson:
København: onsdag den 12. december kl. 20:
FILMAFTEN v/ Arne Krogh.
København: mandag den 17. december kl. 20:
KOSMISK BEVIDSTHED.
København: onsdag den 19. december kl. 20:
AFSLUTNING v/ Paul Mourier.
Første foredrag i det nye år bliver mandag den 7. januar.
Mogens Møller:
Århus: onsdag den 12. december kl. 20:
Folkebiblioteket.
Herning: torsdag den 13. december kl. 20:
Konditoriet "Trianon".
--------
Opgave nr. 6 følger i næste brev!
--------
FILMAFTENEN ONSDAG DEN 12. DECEMBER.
Selvom filmstoffet til denne aften også er tilknyttet undervisningen, mener Arne Krogh, at julens nærhed også bør kunne mærkes den aften, hvorfor han i al stilhed forbereder en glad overraskelse til os alle! Vær god at sikre Dem Deres billet i tide – pladserne er jo begrænsede!
AFSLUTNINGEN ONSDAG DEN 19. DECEMBER
– bliver en festlig aften! PAUL MOURIER har fået frie hænder til at slutte dette års undervisning med et både alvorligt og fornøjeligt punktum. Udover at han vil læse nogle meget smukke stykker af Mogens Lorentzen, ved vi kun, at afslutningen sandsynligvis bliver en skuespillernes kavalkade i form af Paul Mouriers vidunderlige parodier. Men, som skrevet – Mourier har helt frie hænder – ! Også her beder vi Dem sikre Dem billet i god tid!
VIGTIGT!
– og så til slut erindrer vi Dem om, at De kan få 2 eksemplarer af det nye KOSMOS årsskrift for 15,00 kr. For at undgå enhver misforståelse er der altså kun tale om 2 eksemplarer for dette beløb. Ønsker De 3 eksemplarer er prisen 25,00 kr., hvorimod den altså vil være 30,00 kr. for 4 eksemplarer.
Årsskriftet er på 72 sider og er det lødigste, vi nogen sinde har udsendt. Vi tror ikke, De kan give Deres venner en bedre gave!
--------
P. S.
Vi beder Dem tilgive os dette brevs forsinkede ankomst. Det skyldes udelukkende vort forcerede arbejde med at få årsskriftet færdigt i rette tid. Undskyld!!!