Ældre Kosmos og Kontaktbreve

Kosmos 1968/11 side 131
FOREDRAG:
MARTINUS HOLDER FOREDRAG I KOSMOS FERIEHEM I VARNHEM
1. pinsedag - den 2. juni - kl. 10.30
Emne:            HVORDAN JEG OPLEVER GUD
2. pinsedag - mandag den 3. juni - holder MARTINUS spørgetime kl. 10.00.
For reservation af værelse er adressen: Kosmos Feriehem, 530 52 Varnhem, Sverige. Tel. (Skara) 0511/600 69.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Per Bruus-Jensen holder kursus i KOSMOS FERIEHEM i Varnhem, Sverige 20. - 29. juni. Emne: PROBLEM OG DEBAT. Følgende emner behandles: Martinus kosmologi - fup eller fakta. - Principperne i Martinus symbolteknik. - Martinus kosmologi, symptom på en ny verdenskulturs tilsynekomst. - Gud på anklagebænken, et apropos til den moderne debat. - Naturen som Guds tankeverden.
Per Bruus-Jensen indleder hvert emne udførligt, hvorefter deltagerne deles i mindre grupper, hvor der tales om i forvejen opgivne spørgsmål og problemer i tilknytning til emnet, for endelig at delagtiggøre alle i, hvad man eventuelt er nået frem til. Men man kan også forsøge andre former for debat og samtale.
Kurset er særligt beregnet for mennesker, som gerne vil vide mere om, hvordan man kan viderebringe Martinus tanker til andre. Derfor vil et vist kendskab til analyserne være ønskeligt, selv om det ikke er nødvendigt.
Under dette kursus vil også cand. phil. Per Gunnar Cassel tale om - Motivation - og - Materialisme og metafysik. Adresse og telefonnummer: se venligst ovenfor.
 
HØJSÆSONEN 1968 I KOSMOS FERIEBY
Udlejningen i feriebyen er som sædvanlig gået meget fint, der er nu ikke meget ledigt, men der er dog enkelte lejligheder og værelser ledige i de fleste afdelinger, så dersom De har besluttet Dem til at holde ferie i KOSMOS FERIEBY i år, og De endnu ikke har bestilt, vil vi bede Dem om snarest muligt at kontakte kontoret, så De kan få netop den lejlighed eller værelse og den periode, som passer Dem bedst.
Vi erindrer om, at højsæsonen er fra 29. juni til 27. juli. Prisliste har været udsendt sammen med KOSMOS.
Med venlig hilsen
MARTINUS INSTITUT
Mariendalsvej 94-96
2000 København F.
Telefon: (01) 34 62 80. Kontoret er åbent mandag - fredag kl. 9-16. Lørdag lukket.
 
ENGELSK UGE - 20. - 28. juli - i KOSMOS FERIEBY
Mogens Møller holder kursus mandag, onsdag og fredag kl. 10.00 - spørgetime samme dage kl. 14.30 med forklaring af Martinus symboler.