Ældre Kosmos og Kontaktbreve

Kosmos 1968/13 side 155
Båndoptagelse af Martinus foredrag i Kosmos Ferieby
Da der efterhånden er kommet så mange mikrofoner fra båndoptagere omkring talerstolen, når Martinus holder foredrag i feriebyen, at de er til gene for både tilhørere og foredragsholder, vil det desværre ikke længere være Instituttet muligt at give tilladelse til denne båndoptagelse. Dette er meget beklageligt, men da det jo må være ens for alle, har man ikke set nogen anden udvej.
Som en trøst kan det meddeles, at alle Martinus foredrag lidt efter lidt vil blive udgivet i bogform.
 
HØJSÆSONEN 1968 I KOSMOS FERIEBY
Udlejningen i feriebyen er som sædvanlig gået meget fint, der er nu ikke meget ledigt, men der er dog enkelte lejligheder og værelser ledige i de fleste afdelinger, så dersom De har besluttet Dem til at holde ferie i KOSMOS FERIEBY i år, og De endnu ikke har bestilt, vil vi bede Dem om snarest muligt at kontakte kontoret, så De kan få netop den lejlighed eller værelse og den periode, som passer Dem bedst.
Vi erindrer om, at højsæsonen er fra 29. juni til 27. juli. Udførlig prisliste har tidligere været udsendt sammen med KOSMOS.
Med venlig hilsen
MARTINUS INSTITUT, Mariendalsvej 94-96, 2000 København F. Telefon: (01) 34 62 80. Kontoret er åbent mandag - fredag kl. 9-16. Lørdag lukket.
-----------------------
 
VI ERINDRER DEM OM, AT VI MED GLÆDE SENDER DERES VENNER ELLER MENNESKER, DE TROR VIL VÆRE INTERESSERET I MARTINUS ARBEJDE, ET GRATIS TOMÅNEDERS ABONNEMENT PÅ VORE KONTAKTBREVE, OM DE BLOT VIL HAVE ULEJLIGHED MED AT SENDE OS VEDKOMMENDES ADRESSE!
Navn: ___________________
Adresse: ________________
Navn: ___________________
Adresse: ________________
Sendes til: MARTINUS INSTITUT, Mariendalsvej 94/96, København F.