Ugekursus: Grand Kursus – kursusuge 3

Ugekursus v/ Solveig Langkilde
5. – 11. september 2021 | søndag kl. 19 – lørdag formiddag

Samlet kursuspakke inkl. mad og bolig 4.000 kr. (rabat)
Kursus 1.800 kr. | Kursus inkl. mad 2.500 kr. | Kursus inkl. bolig 3.500 kr.
Online booking | Praktisk information

I september ligger de sidste to ud af fire kursusuger, hvor du i år kan fordybe dig i Martinus’ bog Grand Kursus. I denne bog viser Martinus, at han kan udtrykke de kosmiske analyser på en let tilgængelig måde, samtidig med at beskrivelserne rummer dybderne i åndsvidenskaben. Derfor kan bogen være velegnet for såvel nye interesserede som de, der i forvejen har kendskab til Martinus’ værk.

Man kan deltage i én eller flere uger alt efter muligheder og interesse. Det tilbydes rabat på kursusprisen for 2 ugekurser. Max 12 deltagere/uge.

Programmet for kurset: To ugekurser Grand Kursus sept 2021

Personlig henvendelse:
E-mail: info@martinus.dk
Telefon: 38 38 01 01, mandag-torsdag kl. 9-12

Kurset afholdes:
Martinus Center Klint

Klintvej 69, Klint
DK-4500 Nykøbing Sjælland

 

Velkommen til de 2 sidste ugekurser med fordybelse i Martinus’ bog Grand Kursus. Man kan deltage i én eller flere uger alt efter muligheder og interesse. I 2 uger i september læses anden halvdel af Grand Kursus:

Uge 3: Søndag d. 5. – lørdag d. 11. september
Pensum: Grand Kursus, kap. 9-12, stk. 445

Uge 4: Søndag d. 12. – lørdag d. 18. september
Pensum: Grand Kursus, kap. 12, stk. 446 – kap. 15

Første halvdel af Grand Kursus læses i 2 uger i maj, læs mere på side 22. Martinus Institut udgav i 2018 bogen Grand Kursus. Den består af 15 foredrag, som Martinus afholdt i vinterhalvåret 1955-56, og som blev
optaget på bånd. Martinus udtrykker i et brev: “Denne gennemgang bliver således det største og fuldkomneste kursus, jeg endnu mundtligt har givet af livets totale analyse og er således et virkeligt Grand Kursus, der kommer til at fylde hundreder af bogsider med sin tekst og sine billeder.”

I denne bog viser Martinus, at han kan udtrykke de kosmiske analyser på en let tilgængelig måde, samtidig med at beskrivelserne rummer dybderne i åndsvidenskaben. Derfor kan bogen være velegnet for såvel nye interesserede som de, der i forvejen har kendskab til Martinus’ værk.

Book kursus her

Date

05 - 11 Sep 2021
Expired!

Time

All Day

Location

The Martinus Centre, Klint
Activity

Teacher

Solveig Langkilde

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *