Tilbage til startsiden      Nulstil formular

Filtrering

Med filtrering kan du foretage et udvalg blandt brevene, hvorved listen bliver mere overskuelig.

Filtreringen udføres ved at foretage valg i en eller flere rullelister og klikke på Vis/søg-knappen. Filtreringen kan evt. kombineres med en søgning, hvorved der søges i de ved filtreringen udvalgte breve.

Navne og steder i rullelisterne angår afsender og modtager, men ikke de personer eller steder, der omtales i brevene. Her må du bruge søgning.
 

To formularer

Du kan vælge imellem to forskellige udformninger af formularen. I Formular 1 skelnes mellem rollen som afsender eller modtager, mens dette ikke er tilfældet i Formular 2. I Formular 1 kan du således udvælge de breve, der fx er sendt fra Island til Danmark, mens du i formular 2 kan udvælge alle breve, der er sendt mellem Island og Danmark.

Bemærk, at hvis du udfylder begge personfelter i Formular 2, så udvælges alle breve, de to personer har sendt til hinanden. Hvis den ene person er afsender/modtager, udvælges breve, hvor den anden person er modtager/afsender. Hvis du udfylder begge stedfelter i Formular 2, så udvælges alle breve, der er sendt mellem de to steder.

 

Kommentarer kan sendes til Martinus Institut.
Oplysninger om fejl og mangler samt tekniske problemer kan sendes til webmaster.