Brevdatabase
Velkommen til brevdatabasen, hvor du kan søge og læse i udvalgte breve til og fra Martinus, som igennem en stor del af sit liv førte en omfangsrig brevkorrespondance. Mange af brevene indeholder interessante historiske detaljer, men også oplysninger om hans kosmologi og hans forhold til andre mennesker, der også kan være til inspiration for mennesker i dag. Vi arbejder løbende på at offentliggøre flere breve.
Ligger du inde med breve eller anden korrespondance, der har forbindelse til Sagens historie, modtager Instituttet dem meget gerne for indscanning til det historiske arkiv.
Nulstil formular
Nulstil formular

Filtrering

Med filtrering kan du foretage et udvalg blandt brevene, hvorved listen bliver mere overskuelig.

Filtreringen udføres ved at foretage valg i en eller flere rullelister og klikke på Vis/Søg-knappen. Filtreringen kan evt. kombineres med en søgning, hvorved der søges i de ved filtreringen udvalgte breve.

Navne og steder i rullelisterne angår afsender og modtager, men ikke de personer eller steder, der omtales i brevene. Her må du bruge søgning.

To formularer

Du kan vælge imellem to forskellige udformninger af formularen. I formularen til venstre (eller foroven) skelnes mellem rollen som afsender eller modtager, mens dette ikke er tilfældet i formularen til højre (eller forneden). I den første formular kan du således udvælge de breve, der fx er sendt fra Island til Danmark, mens du i den anden formular kan udvælge alle breve, der er sendt mellem Island og Danmark.

Bemærk, at hvis du udfylder begge personfelter i formularen til højre (eller forneden), så udvælges alle de breve, de to personer har sendt til hinanden. Hvis den ene person er afsender/modtager, udvælges breve, hvor den anden person er modtager/afsender. Hvis du udfylder begge stedfelter i formularen til højre (eller forneden), så udvælges alle breve, der er sendt mellem de to steder.


Kommentarer kan sendes til Martinus Institut.
Oplysninger om fejl og mangler samt tekniske problemer kan sendes til webmaster.

Se også