Avanceret søgning / filtrering        Vis alle fotos

Velkommen til fotogalleriet!

Mange mennesker har i årenes løb fotograferet personer, begivenheder og steder, der på forskellig vis knytter sig til Martinus' liv og arbejde. Mange af disse billeder er nu samlet i denne fotodatabase, hvor interesserede således kan "kigge med" i Sagens historie.

Vi forbereder også et personregister, som vil indeholde faktuelle oplysninger om udvalgte personer.

Instituttet arbejder løbende på at offentliggøre flere af de ca. 12.000 fotos, vi har i vores arkiv, ligesom oplysninger til de enkelte fotos løbende udbygges. Har du supplerende oplysninger til fotos, eller hvis du finder fejl i oplysningerne, hører vi gerne fra dig. Skriv til: fotogalleri@martinus.dk.

Ligger du inde med fotos fra Sagens historie, modtager vi dem meget gerne for indscanning til fotogalleriet. Skriv til: fotogalleri@martinus.dk.

Instituttet takker varmt for de mange fotos, vi har fået foræret eller lånt fra venlige interesserede.

Vejledning

Du kommer hurtigt i gang ved at klikke på Vis alle fotos, hvor du kan se en oversigt over alle fotos. Klik på et foto for at se det i stort format.

Da fotogalleriet indeholder 11375 fotos, kan det være en fordel at foretage en søgning eller udvælgelse.

Simpel søgning udføres ved at skrive et eller flere søgeord i søgeboksen ovenfor og klikke på Søg-knappen. Herved søges i alt.

Vil du søge i specifikke felter i databasen eller udvælge fotos via rullelister, klikker du på Avanceret søgning / filtrering. Herved får du større kontrol over resultatet end ved simpel søgning.

Du kan bladre fra side til side eller fra billede til billede ved hjælp af 'pil til venstre' og 'pil til højre' på dit tastatur.

 


Kommentarer og supplerende oplysninger om billedernes indhold kan sendes til fotogalleri@martinus.dk.
Oplysninger om tekniske problemer kan sendes til Webmaster.