Symbol:  (f,i,45-77,67A)       Stk.:  (1-3,u)     
      Avanceret søgning
Tyngdeuniverset.
Tyngdeatomet eller tyngdesolsystemet
Symbol nr. 51
51.1  Symbolet viser et atom for tyngdekraft* (orange farve). Igennem dette atom går al den energi, som har med vrede, bitterhed og had at gøre, men den har også med kraft at gøre. Det er ikke til fordærv alt sammen. Det er atomer fra denne verden, der opbygger mavesystemet og fordøjelsesområdet, altså alt det, der hører til det dræbende princip. Fordøjelsen er jo dræbende. Den mad, vi indtager, består af liv, som er inkarneret i kroppe. Fordøjelsen har til opgave at dræbe disse kroppe, fordi det sjælelige liv, der er i kroppene, skal kunne overgå i den ny organisme som næring, men det kommer vi til senere.
      Det er kun i store, grove træk, at kraftcentrene vises i de forskellige organsystemer. Det er nødvendigt for at forstå, hvordan man kan regulere sin organisme, og hvordan man kan bekæmpe sygdomme. Sundhed vil man kunne skabe, når man kender sin organismes struktur og de atomer, igennem hvilke de forskellige dele opretholdes.
      Mavesystemet er bygget op af tyngdeatomer. Den funktion, der foregår i form af fordøjelse, befordres altså ved den kraft, der kommer fra vor egen bevidsthed og tankeverden, fra de tanker, vi sender ud imod andre.
 
Kursusforedrag 5-1, 01.12.1955
 
____________
* I betydningen tyngdeenergiens kraft, og ikke i betydningen gravitationskraft.

Symbol af Martinus
© Martinus Institut 1981Reg. 51
Symbol nr. 51
Tyngdeuniverset. Tyngdeatomet eller tyngdesolsystemet

Kommentarer kan sendes til Martinus Institut.
Oplysninger om fejl og mangler samt tekniske problemer kan sendes til webmaster.