Artikel:  (0-47)       Stk.:  (1-41)     
      Avanceret søgning

Omkring min skabelse af Livets Bog

1941-42

14.1  Skabelsen af Livets Bog er fundamentet for hele min fremtræden og tilværelse
Jeg vil gerne her i det nye år give læserne en lille orientering med hensyn til skabelsen af "Livets Bog", der jo er det absolutte fundament for hele min fremtræden og tilværelse.
      Til de mange trofaste læsere har jeg den glæde at kunne meddele, at andet bind nu er meget nær sin afslutning. I oktober sidste år passerede andet bind i sideantal samme størrelse som første bind. Og jeg må derfor med det nuværende kapitels afslutning lade afsnittet "Kosmisk Kemi", af hvilket der endnu er et kapitel, samt de til afsnittet hørende symboler med tekst, tilbage at manifestere, fortsætte ind i tredje bind. Dette nye bind vil således blive påbegyndt umiddelbart efter det nuværende kapitels snarlige afslutning. Det bliver antagelig til april eller måske lidt før.
      Med hensyn til skabelsen af "Livets Bog", har jeg, takket være den store part af mine læseres overordentlige trofasthed, den glæde kun at kunne berette, at skabelsen af dette mit hovedværk støt og roligt går sin egen stille gang fremad imod dets fuldbyrdelse.


Kommentarer kan sendes til Martinus Institut.
Oplysninger om fejl og mangler samt tekniske problemer kan sendes til webmaster.