Gå tilbage
Symbol 64: Tyngdeenergiens indbrud i intuitionsområdet
Tyngdeenergiens indbrud i intuitionsområdet
Gå frem
Symbol 64: Tyngdeenergiens indbrud i intuitionsområdet
Tyngdeenergiens indbrud i intuitionsområdet
Gå tilbage      Gå frem

Symbol 64

 

Resumé af forklaring til symbol 64 – Tyngdeenergiens indbrud i intuitionsområdet

Symbolet viser, hvordan tyngdeenergien (orange farve) er brudt ind i intuitionsområdet (blå farve). Der er opstået sygdom i det seksuelle område. Det kan både være i de seksuelle organer og i deres opbygning.

Vi ser, at tyngdeenergi i form af hidsighed bryder ind i intuitionsområdet, og det kan frembringe sadisme. Der er tale om sadisme, når den seksuelle nydelse kun kan finde sted i kraft af det modsatte af det, der er naturligt. Det naturlige er jo, at der skal være en ualmindelig gennemtrængende glæde og velbehagelighed imellem væsenerne, mens det modsatte af det naturlige er at ville se drab, mord eller dødsangst hos sin partner for at kunne få udløsning. Men så dybt kan nogle væsener synke, og i kraft af deres for stærkt udviklede tankearter i denne særlige retning, udvikler de sig mere og mere til brutalitet, til at ville se lidelse, til at ville kvæle og til at skulle pine – det er det, vi kalder sadisme.

Når tyngdeenergien trænger ind i det seksuelle område, bliver væsenet ikke blot sjælelig defekt, men det fører også til, at det organiske liv bliver ødelagt.

Se Martinus’ egen symbolforklaring i Det Evige Verdensbillede, bog 5. Se også udvalgte tekster i samme bogs anden del.

Se også