Gå tilbage
Symbol 48: Sygdom i menneskeorganismen
Sygdom i menneskeorganismen
Gå frem
Symbol 48: Sygdom i menneskeorganismen
Sygdom i menneskeorganismen
Gå tilbage      Gå frem

Symbol 48

Resumé af forklaring til symbol 48 – Sygdom i menneskeorganismen:

Symbolet viser en organisme med defekter. Defekterne stammer fra de sjælelige områder. Der hvor felterne i organismen ikke er rene, er der sygdom.

Vi ser f.eks sygdomme i muskulaturen og hudområdet, hvor det hele skulle være rødt.

I blod og lungesystemet, hvor det hele skulle være gult, er der trængt tyngdeenergi ind, måske fra maven.

I maveområdet, der kun skulle have den orange farve, er der meget gul farve. Det er udtryk for, at der er betændelse, sår, dårlig fordøjelse og forstoppelse.

Nede i mikroverdenen ser man disse sygdomme som eksplosioner. Det er nede i denne verden, at tankerne kan indvirke på sygdommen. Menneskene kan efterhånden lære at koncentrere sig tankemæssigt på de områder i mikroverdenen, hvor der er sygdom. Tankerne er livskraften, som gennem atomerne bliver til fysisk materie. Derfor gælder det om at have tanker, som kan danne den rigtige livskraft, og ikke tanker, der får atomerne til at fare ud fra hinanden eller støde sammen og eksplodere.

Symbolet viser som princip, at der kan forekomme sygdomme i alle dele af organismen. I praksis vil det dog aldrig være så slemt, at det forekommer alle steder samtidigt. Et menneske vil ikke kunne leve med en så ødelagt krop.

Se Martinus’ egen symbolforklaring i Det Evige Verdensbillede, bog 5. Se også udvalgte tekster i samme bogs anden del.

Se også