Weekendkursus: Lær at lave lækker plantebaseret mad

Weekendkursus v/ Irene Lundbjerg Larsen og Mary McGovern
19.–21. april 2024 | fredag kl. 19.00 – søndag kl. 13.00

Samlet kursuspakke inkl. mad og bolig 2.150 kr. (rabat)
Kursus inkl. mad (uden bolig) 1.450 kr. 
Online booking | Praktisk information

På dette weekendkursus tilbereder vi plantebaseret og velsmagende mad sammen med Centrets kok Irene Lundbjerg Larsen. Maden tilberedes ud fra enkle grundteknikker og med kendte råvarer, og resultatet bliver både sundt og lækkert. Opskrifterne kan nemt varieres ud fra hvilke grøntsager, der er i køleskabet, når du kommer hjem.

Med bogen “Den ideelle føde” gav Martinus allerede i 1933 et åndsvidenskabeligt indblik i kostens betydning for vores fysiske og psykiske sundhed og velvære. Han udvidede vores ansvarsområde til at omfatte ikke alene mennesker, men også dyr og planter. På kurset er der også oplæg af Mary McGovern om Martinus’ syn på plantebaseret kost, kødspisning og kærlighed til dyrene samt til vores mikrokosmos

Program: Plantebaseret madlavning – program

 

Personlig henvendelse:
E-mail: info@martinus.dk
Telefon: 38 38 01 00, tirsdag-torsdag kl. 9-12

Kurset afholdes:
Martinus Center Klint

Klintvej 69, Klint
DK-4500 Nykøbing Sjælland

Dato

19 - 21 apr 2024
Expired!

Sted

Martinus Center Klint
Aktivitet