Aktiviteter i København

På Martinus Institut på Frederiksberg kan du fra september til maj måned deltage i en lang række foredrag, studiegrupper og temasamtaler med udgangspunkt i Martinus’ verdensbillede. Her kan du se, hvilke aktiviteter vi aktuelt tilbyder. Instituttet ligger på Mariendalsvej 94, 2000 Frederiksberg i det hus, hvor Martinus selv boede og arbejdede de sidste knap 40 år af sit liv.

Alle kan deltage i aktiviteterne, men hvis Martinus’ forfatterskab og verdensbillede er nyt for dig, kan du med fordel deltage i et af vores sommerkurser på Martinus Center Klint i Odsherred. Ellers er der i løbet af året en hel vifte af kurser, foredrag og studiegrupper, hvor nogle går i dybden med Martinus’ værker – mens andre fx ser på tidens aktuelle temaer gennem Martinus’ briller.

På siderne her finder du information om aktuelle aktiviteter på Martinus Institut på Frederiksberg samt oplysninger om, hvordan du melder dig til.

Martinus Institut

Kommende aktiviteter

November 2022

26. november

Lørdags­foredrag:
Hvor stor er kærligheden?

December 2022

3. december

Lørdags­foredrag:
Arv eller miljø, talenter eller repetition

10. december

Reception:
Julereception
Tilhørere til foredrag

Lørdagsforedrag

Studiehæfte

Kurser

Studerende

Studiegrupper

Studerende

Temasamtaler

Solnedgang med mennesker i silhuet

Konference

Vinterlandskab

Julereception

Et helt frit studium

Tag det du kan bruge – og lad resten ligge. Sådan lyder Martinus' egen opfordring til alle, der interesserer sig for hans verdensbillede.

Interessen for Martinus er nemlig ikke en religion, og der er ingen særlige leveregler, du skal følge, for at kunne lære om hans verdensbillede og blive inspireret af det.

Alle er velkommen på Martinus Institut og Martinus Center Klint.