Konference

Hvert år lægger Martinus Institut hus til en konference, hvis formål er at skabe dialog mellem åndelige og kulturelle strømninger i tiden og Martinus’ analyser. Hver gang inviterer vi en eller flere gæster, der har særlig indsigt i det aktuelle felt. Konferencerne er et åbent og dialogisk forum, der henvender sig til alle med interesse for temaet.

Læs om årets konference herunder. Kontakt os på info@martinus.dk eller telefon 38380100, hvis du vil tilmelde dig eller høre nærmere.

1-dagskonference: Reinkarnation og tidligere liv

Lørdag den 19. nov. kl. 10.00-16.30. Pris 400 kr. Frokost samt forfriskninger i pausen er inkluderet i prisen.

Studier viser, at en fjerdedel af den danske befolkning tror på reinkarnation, og at tallet er stigende, frem for alt blandt de unge. Ikke desto mindre lever vi i en verden, der er baseret på et etlivsperspektiv, i hvert fald her i Skandinavien og resten af Vesten.

Det vil have livsomvæltende konsekvenser at skifte til et flerlivsperspektiv – både for den enkelte men også for det større samfund. Det gælder på en lang række områder lige fra sundhed og behandling, opdragelse, konflikthåndtering, uddannelse og organdonation til eksistentielle spørgsmål om alderdom og død.

Vel mødt til en dag med fokus på reinkarnation! Vi kommer både omkring relevant forskning, men ser også på, hvad Martinus siger om emnet. Dagen byder på et varieret program med oplæg, spørgsmål og dialog med inviterede oplægsholdere.

Kontakt os på info@martinus.dk eller telefon 38380100, hvis du vil tilmelde dig eller høre nærmere.

Konferencen afholdes:
Martinus Institut
Mariendalsvej 94-96
2000 Frederiksberg