Aktiviteter i Odsherred

På Martinus Center Klint i Odsherred kan du året rundt deltage i en lang række foredrag, kurser og studiegrupper med udgangspunkt i Martinus’ verdensbillede. Her kan du se, hvilke aktiviteter vi aktuelt tilbyder.

Martinus Center Klint ligger Klintvej 69, 4500 Nykøbing Sjælland. I smukke omgivelser i Odsherred grundlagde Martinus allerede i 1935 en feriekoloni, som med tiden har udviklet sig til et moderne ferie- og kursuscenter med både campingområde og et bredt udvalg af større og mindre ferieboliger til overnattende kursister.

Vi byder på en bred vifte af undervisningsaktiviteter, hvor nogle går i dybden med Martinus’ værker – mens andre fx ser på tidens aktuelle temaer gennem Martinus’ briller.

Martinus Center Klint er kendt for sin særlige lyse og imødekommende atmosfære, og i forbindelse med vores kurser og foredrag får du rig lejlighed for at nyde både stemningen, naturen og samværet med de andre kursister. Vores café og restaurant er åben for alle og serverer plantebaseret og økologisk mad, drikke og snacks.

På siderne her finder du information om aktuelle aktiviteter samt oplysninger om, hvordan du tilmelder dig.

Terrassen på Martinus Center, Klint

Kommende aktiviteter på Martinus Center Klint

No event found!
Vis flere
Tilhørere til foredrag

Lørdagsforedrag

Et symbol forklares

Korte kurser og retræter

Studerende

Studiegrupper

Grupper af studerende i samtale

Længerevarende kursusforløb

Solnedgang med mennesker i silhuet

Sommerkonference

Strand ved solopgang

Nytårskursus

Et helt frit studium

Tag det du kan bruge – og lad resten ligge. Sådan lyder Martinus' egen opfordring til alle, der interesserer sig for hans verdensbillede.

Interessen for Martinus er nemlig ikke en religion, og der er ingen særlige leveregler, du skal følge, for at kunne lære om hans verdensbillede og blive inspireret af det.

Alle er velkommen på Martinus Institut og Martinus Center Klint.