Legende børn

Ferieophold på
Martinus Center Klint

Martinus Center Klint ligger ud til stranden i et naturskønt område nær Nykøbing Sjælland. Centret er kendt for sin fredfyldte og lyse stemning og tilbyder de skønneste rammer for dig, der vil studere, meditere eller bare slappe af i smukke og rolige omgivelser.

Du behøver ikke være interesseret i Martinus for at nyde et ophold på Martinus Center Klint. Centret er lige så velegnet for dig, der bare gerne vil unde dig selv nogle rolige dage eller uger i smukke og inspirerende omgivelser. Centret er åbent for udlejning det meste af året, dog ikke i skolernes sommerferie, hvor vi er fuldt optaget af egne kursusaktiviteter.

Som gæst på Martinus Center Klint kan du vælge frit mellem enkelt- og dobbeltværelser, sommerhuse, ferielejligheder og campinghytter til rimelige priser. Se mulighederne her eller gå direkte til online feriebooking.

Boligformer på Martinus Center Klint

Sommerhus

Hyggeligt træhus med plads til 2-4 personer. Eget bad, toilet, køkken, stue og have. Fra 2520 kr. pr. uge (el efter måler).

Sommerhus
Interiør i sommerhus

Ferielejlighed i pavillon

Enkelt- eller dobbeltværelse med eget bad, toilet, køkken og privat terrasse. Fra 2548 kr. pr. uge.

Pavillon
Lejlighed i pavillon

Værelse i pavillon

Enkelt- eller dobbeltværelse med eget køkken og fælles bad og toilet. Fra 1540 kr. pr. uge.

Pavillon
Værelse i pavillon

Campinghytte

Hytte med 1-2 sovepladser med adgang til fælles køkken, bad og toilet i nærtliggende campinghus. Fra 1372 kr. pr. uge.

Campinghytter
Interiør i campinghytte

Se priser og book online – eller henvend dig til Martinus Center Klint på info@martinus.dk eller telefon +45 38 38 01 00

1 + 15 =