Sommerugerne

Sommeren på Martinus Center Klint består af seks kursusuger med hvert sit tema. Hver morgen kan du høre foredrag om ugens tema, og hver eftermiddag er der symbolforedrag med afsæt i Martinus’ visuelle symbolverden. Indimellem er der god tid til at slappe af, studere eller nyde naturen og samværet med andre kursister.

TEMA: Verdensbegivenhederne og vores karma

Lørdag 9. juli – lørdag 16. juli 2022

Hvordan skal vi forstå, hvad der sker på vores jord? Politiske omvæltninger, en global pandemi, bekymringer for klima og miljø samt økonomisk ulighed skaber ængstelse og usikkerhed. Mange mennesker længes efter en varig fred med et humant livssyn og en fælles etik. Med Martinus’ analyser ses verdensbegivenhederne som en kosmisk undervisning. Vi er ved at lære, hvilke tanker og handlinger, der fører til ulykker og lidelser – og hvilke, der skaber lykke og fred. De kosmiske analyser synliggør et vejledende Forsyn, der garanterer menneskehedens udvikling, både individuelt og i verdenssamfundet.

Læs mere om ugens studiegrupper. Velkommen til en hyggelig uge – med både undervisning, socialt samvær og dejlig mad i de smukke omgivelser i Klint.

Online booking

Ugens program

Praktisk information

Priser

Som kursist kan du købe et studiekort for en dag eller en uge ad gangen – se ugepriser til højre.

Ud over dit studiekort kan du tilkøbe halvpension (morgen- og aftensmad) til en fordelagtig pris. Alt mad er plantebaseret og fremstilles fra bunden af vores dygtige kok – så vidt muligt af økologiske råvarer.

Bestil kursus og bolig på vores bookingside – vi har både værelser, lejligheder og sommerhuse tæt på strand og hav. Ønsker du at anvende vores campingplads, kontakt os for nærmere information. Se praktisk information.

Studiekort – bolig på centret
1.350 kr. pr. uge
2.150 kr. pr. uge inkl. halvpension (fordelagtig pris)

 

Studiekort – egen bolig
1.500 kr. pr. uge
2.300 kr. pr. uge inkl. halvpension (fordelagtig pris)


Øvrige uger

Uge 1

25. juni – 2. juli 2022

Tema:

Med fremtiden i sigte

Uge 2

2. juli – 9. juli 2022

Tema:

En ny samlivskultur

Uge 4

16. juli – 23. juli 2022

Tema:

Livskunst

Uge 5

23. juli – 30. juli 2022

Tema:

Reinkarnation og udvikling

Uge 6

30. juli – 6. august 2022

Tema:

Intuition og evigheden
 

Kontakt:

E-mail: info@martinus.dk

Telefon: +45 38 38 01 01,
mandag-torsdag kl. 9-12

Kurset afholdes:

Martinus Center Klint

Klintvej 69, Klint

DK-4500 Nykøbing Sjælland