Sommerugerne

Sommeren på Martinus Center Klint består af seks kursusuger med hvert sit tema. Hver morgen kan du høre foredrag om ugens tema, og hver eftermiddag er der symbolforedrag med afsæt i Martinus’ visuelle symbolverden. Indimellem er der god tid til at slappe af, studere eller nyde naturen og samværet med andre kursister.

TEMA: Kærlighed gennemstrømmer alt

Lørdag 13. juli – lørdag 20. juli 2024

Naturen viser en utrolig intelligens og hensigtsmæssighed. Det samme ser vi i det geniale samspil i vores egen organisme. Kunne det også gælde vores skæbne? Martinus mener, at det, vi oplever som ubehageligt, er en karmisk spejling, der har til formål at udvikle den samme intelligens og kærlighed i hver enkelt af os, som strømmer gennem hele skabelsen. Når vi lærer at samarbejde lige så genialt med skæbneloven, som vi nu har lært at samarbejde med de fysiske naturlove, vil vi sammen skabe en varig og stabil fredskultur.

Læs mere om ugens studiegrupper. Velkommen til en hyggelig uge – med både undervisning, socialt samvær og dejlig mad i de smukke omgivelser i Klint.

Online booking

Ugens program

Praktisk information

Priser

Som kursist kan du købe et studiekort for en dag eller en uge ad gangen – se ugepriser til højre.

Ud over dit studiekort kan du tilkøbe halvpension (morgen- og aftensmad) til en fordelagtig pris. Alt mad er plantebaseret og fremstilles fra bunden af vores dygtige kok – så vidt muligt af økologiske råvarer.

Bestil kursus og bolig på vores bookingside – vi har både værelser, lejligheder og sommerhuse tæt på strand og hav. Ønsker du at anvende vores campingplads, kontakt os for nærmere information. Se praktisk information.

Studiekort
1.350 kr. pr. uge
2.225 kr. pr. uge inkl. halvpension (fordelagtig pris)

 

Øvrige uger

Uge 1

29. juni – 6. juli 2024

Tema:

Livet – en skole i kærlighed

Uge 2

6. juli – 13. juli 2024

Tema:

Den åndelige verdens omsorg

Uge 4

20. juli – 27. juli 2024

Tema:

En hilsen fra fremtiden

Uge 5

27. juli – 3. august 2024

Tema:

Inspiration og livsglæde

Uge 6

3. august – 10. august 2024

Tema:

Fra krigskunst til livskunst

 

Kontakt:

E-mail: info@martinus.dk
Telefon: +45 38 38 01 00,
tirsdag-torsdag kl. 9-12

Kurset afholdes:

Martinus Center Klint

Klintvej 69, Klint

DK-4500 Nykøbing Sjælland