Stjernesymbolet

Arv og testamente

Mange Martinus-interesserede har i årenes løb valgt at give en del af deres arv til Martinus Institut. Det har haft en uvurderlig betydning for arbejdet med at bevare og formidle Martinus’ åndsvidenskabelige værk. Vi tager med dyb taknemlighed imod både små og store beløb og bruger pengene med den største omtanke.

Hvis du overvejer at betænke Martinus Institut i dit testamente, vil vi først og fremmest sige dig tak. Din støtte betyder meget for os, og derfor hjælper vi dig naturligvis også gerne med at få testamentet oprettet eller ændret, hvis du har behov for det.

Du kan få bistand fra Instituttets juridiske medarbejder eller gratis oprette et testamente hos Dokument 24. Dette gøres her. Vi har indgået et samarbejde med virksomheden Dokument 24, så du kan oprette dit testamente online. Du skal blot svare på en række spørgsmål, hvorefter du modtager dit færdige testamente. Hvis du har spørgsmål til oprettelsen, kan du få gratis rådgivning hos virksomheden.

Hvis der er behov for det, formidler vi gerne kontakt til en advokat – men du kan naturligvis også benytte din egen advokat. Kontakt os, så hjælper vi dig gerne med at få det afklaret.

Kontakt vores juridiske
medarbejder Amjad Khan på:
amjad@martinus.dk

Et testamente giver tryghed

Det er altid en god idé at oprette testamente, så du er sikker på, at dine efterladte værdier og ejendele bliver fordelt, som du selv ønsker det. Det kan også være fornuftigt indimellem at tjekke, om testamentet stadig svarer til dine ønsker.

Erfaringerne viser nemlig, at arv ikke altid havner der, hvor det egentlig var tilsigtet. Det kan skyldes, at der ikke er et gyldigt testamente. Men det kan også ske, at familie- og samlivsforhold har ændret sig, siden testamentet blev skrevet – eller at der er sket ændringer i arvereglerne, som testamentet ikke tager højde for.

Vejledning om testamenter

I de fleste tilfælde er det ret enkelt at oprette testamente, men der er dog undtagelser. Derfor har vi udarbejdet en vejledning, som fortæller om de vigtigste ting, du skal være opmærksom på. Den indeholder også et konkret eksempel på, hvordan et testamente kan udformes.

Vejledningen oplyser også om, hvordan Martinus Institut behandler arvesager, og hvordan vi sikrer både fortroligheden og den nødvendige, professionelle advokatbistand.

Naturbillede

Vejledning om testamente

Bygning i Klint

Det går pengene til

Solnedgang

Om human begravelse