Frivillige i køkkenet

Bliv frivillig

Frivilligt arbejde er grundlaget for de fleste af vores aktiviteter. Du kan også være med, hvis du deler interessen for Martinus og holder af at arbejde i en åben og venlig atmosfære. Vi kan altid bruge ekstra hænder til en bred vifte af opgaver.

Martinus Institut er en idealistisk arbejdsplads, hvor alle opgaver bliver løst i et teamwork mellem nogle få ansatte og et stort antal frivillige, ulønnede medarbejdere. Arbejdsopgaverne spænder vidt fra helt praktiske tjanser i køkken og have til specialiserede undervisnings- og oversættelsesopgaver.

Vi har alle interessen for Martinus’ verdensbillede fælles, og det medvirker til, at samarbejdet sker i en venskabelig atmosfære, som vi alle vægter meget højt. Nogle opgaver kan du arbejde med hjemme, men ellers foregår arbejdet som regel på Martinus Institut på Frederiksberg i vinterhalvåret og på Martinus Center Klint i Odsherred i sommerhalvåret.

Der er masser af opgaver at tage fat på året rundt, men højsæsonen for frivilligt arbejde ligger i skolernes sommerferie, hvor vi afholder seks intensive kursusuger på centret i Klint. I den periode er op mod 100 frivillige sammen om at få det hele til at lykkes.

Indflydelse og frihed

Som frivillig hos os har du stor mulighed for at få indflydelse på dine opgaver. Du vælger også selv, om du vil bruge meget eller lidt tid på arbejdet, når bare du overholder de aftaler, vi laver med hinanden. Nogle af vores mest aktive frivillige arbejder én eller flere dage om ugen – andre byder bare ind på mindre opgaver, når de indimellem har tid.

Kontakt os, hvis du vil være frivillig – eller hvis du bare vil vide mere.

Frivillig hænger vasketøj op

Kontakt os, hvis du vil være frivillig

Frivillig på Martinus Institut:

Kontakt Pernilla Rosell på Martinus Institut
på mail: pernilla@martinus.dk eller telefon: 44 12 43 44

Frivillig på Martinus Center Klint:

Kontakt Aninet Sommer på mail:
klintfrivillig@martinus.dk eller telefon: 44 12 43 48

Vi glæder os til at høre fra dig.