Længere kursusforløb

Vi tilbyder også længerevarende kursusforløb, hvor du kan studere og fordybe dig i Martinus’ forfatterskab sammen med andre. Vi mødes typisk 1 uge om sommeren samt 3-4 weekender om året i de smukke omgivelser på Martinus Center Klint.

Læs herunder om de forløb, vi for tiden tilbyder. Kontakt os på info@martinus.dk eller telefon 38380100, hvis du har spørgsmål eller gerne vil tilmelde dig.

Treårsforløb i Livets Bog

Sommer 2023 – 2026. Pris (pr. år): Kursus med mad og bolig: 6.000 kr.
Kursus med mad (uden bolig): 3.500 kr.

Online booking 

Længes du efter at fordybe dig i Martinus’ hovedværk Livets Bog og samtale med andre om spirituelle og eksistentielle spørgsmål ud fra Martinus’ analyser? Sommeren 2023 tilbyder vi igen et treårigt fordybelsesforløb, hvor du sammen med andre kursister og 4 undervisere studerer Livets Bog, bind 1–7.

Forløbet er tilrettelagt som en kombination af selvstudier og fælles møder. Hvert kursusår begynder med en fælles sommeruge i Martinus Center Klint, hvor du udover kursusundervisningen for- og eftermiddag også kan deltage i sommerens almindelige morgenforedrag og aftenaktiviteter. Derudover mødes vi 4 weekender i løbet af året, 2 gange om efteråret og 2 om foråret.

Program og yderligere information: Treårsforløb i Livets Bog 2023-2026

Tilmeld dig på online booking, info@martinus.dk eller telefon 38380100. Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte Pernilla Rosell på pernilla@martinus.dk.

Treårsforløbet i Livets Bog afholdes:
Martinus Center Klint

Klintvej 69, Klint
DK-4500 Nykøbing Sjælland

Lær at formidle Martinus’ analyser

Sommer 2023 – 2024. Pris: Kursus med mad og bolig: 6.000 kr.
Kursus med mad (uden bolig): 3.500 kr.

Føler du inspiration og lyst til at forklare nogle af Martinus’ tanker for andre? Så er dette kursus måske noget for dig. Vi forstår formidling bredt, det kan foregå på mange måder, fx i private samtaler, i en dialog med andre, i studiegrupper, eller som egentlig undervisning. Uanset ambitionsniveau vil du kunne få noget ud af kurset. Det er således ikke en forudsætning for at deltage, at du ønsker at undervise, fx holde foredrag eller lede studiegrupper.

En forudsætning for at deltage er, at du har fået et godt kendskab til Martinus’ analyser, enten via selvstudier eller i en studiegruppe. Men samtidig er det en sidegevinst ved at formidle, at man selv bliver mere fortrolig med stoffet – “man lærer, så længe man har elever”.

Kurset starter i sommeruge 3 med opfølgning i 3 weekender, hvor vi fordyber os i forskellige aspekter af formidling.

Program og yderligere information: Formidlingskursus 2023-2024

Tilmeld dig på info@martinus.dk eller telefon 38380100. Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte Marin Hansen på marin@martinus.dk.

Formidlingskurset afholdes:
Martinus Center Klint

Klintvej 69, Klint
DK-4500 Nykøbing Sjælland