Lej dig ind på Martinus Center Klint

Vil du holde ferie, afholde kursus eller måske en hel konference? Så tilbyder vi dig gode og hyggelige rammer på Martinus Center Klint, hvor vi har plads til både små og store grupper og arrangementer.

Du kan booke ferieophold online – alle øvrige henvendelser skal rettes til Martinus Center Klint på info@martinus.dk eller telefon +45 38 38 01 00

Martinus Center Klint ligger i et naturskønt område ved den lille by Klint, kun få kilometer fra Nykøbing Sjælland. Stedet byder på hyggelige ferieboliger i forskellige størrelser, egen campingplads og et kursuscenter med alle moderne faciliteter og plads til 160 deltagere.

Du kan leje dig ind på Martinus Center Klint året rundt til rimelige priser, dog ikke i skolernes sommerferie, hvor centret er forbeholdt egne kursusaktiviteter.

Martinus Center

Refugium og ferieophold

Nyd nogle fredfyldte dage eller uger i hyggelige og rolige omgivelser på Martinus Center Klint. Vi udlejer boliger i flere størrelser og prislejer – fra små enkeltværelser med adgang til fælleskøkken til større feriehuse med eget køkken og bad og plads til hele familien.

Enkelte uger forår- og efterår kan du også få lækker plantebaseret aftensmad med i prisen under dit ophold på Martinus Center Klint.

Læs mere om refugieophold

Læs mere om ferieophold

Bygning i Klint

Grupper og arrangementer

Afhold dine kurser og møder i stemningsfulde og professionelle rammer på Martinus Center Klint. Vi udlejer lokaler i forskellige størrelser, som passer til dine formål, både med og uden overnatning og forplejning.
Foredragssalen

Større konferencer

Planlægger du en konference e.l. med op til 160 deltagere? Så har du mulighed for at leje hele Martinus Center Klint – med eller uden overnatning for deltagerne. Vores café og restaurant tilbyder økologisk, plantebaseret forplejning under hele dit arrangement.

Lækker mad i restauranten

Restaurant og café

På Martinus Center Klint sørger vi gerne for forplejningen til dit møde, dit kursus eller din konference. Vi har egen café og restaurant, der serverer økologisk, plantebaseret mad, tilberedt fra bunden af vores dygtige køkkenchef, samt kolde og varme drikke.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@martinus.dk eller telefon +45 38 38 01 00, hvis du vil booke et ophold eller vil forhøre dig om mulighederne.