Online undervisning

Vi tilbyder løbende forskellige former for online undervisning med udgangspunkt i Martinus’ verdensbillede. Se her, hvilke aktiviteter du kan deltage i.

Vi arbejder løbende på at gøre vores undervisning tilgængelig for så mange som muligt. Ikke mindst via online kanaler, så du kan deltage i undervisningen hjemmefra, når det passer dig.

Vi live-streamer allerede vores foredrag og konferencer og tilbyder som noget nyt desuden en online studiegruppe. I forbindelse med kurser og studiegrupper, der foregår helt eller delvist online, har deltagerne adgang til digitale grupperum på vores learning.martinus.dk, mens andre undervisningsaktiviteter foregår via Zoom eller Crowdcast.

For tiden tilbyder vi følgende:

 

Onlinekursist

Online studiegruppe

I 2024 tilbyder vi en online studiegruppe på dansk, hvor du kan fordybe dig i Det Evige Verdensbillede, bog 1 og 2, sammen med andre. Du kan gøre det hjemmefra, eller hvorfra det passer dig. Vi mødes på online-tjenesten Zoom (nærmere information ved tilmelding):

kl. 16.30-18.15 (inkl. pause)
v/ Marin Hansen og Annemette Raith Hansen
12 tirsdage i foråret med start 9. januar (undtagen vinterferie) + 12 tirsdage i efteråret med start 10. september (undtagen efterårsferie)
Pris: 2 x 650 kr.
Tilmelding: info@martinus.dk

Det Evige Verdensbillede består af 6 bind, som tilsammen indeholder Martinus’ 100 symboler med tilhørende forklaringer. Symbolerne viser de usynlige åndelige principper og foreteelser, der gøres tilgængelig for vores fysiske sanser i et symbolsk billedsprog.

Foredragsholder på scenen

Onlineseminar og foredrag via Crowdcast

Interaktivt online-seminar lørdag 20. januar kl.15-17: Om kunsten at se lyset bag skyerne

v/ Eigil Kristensen og Sören Grind

Velkommen til et interaktivt online-seminar via Crowdcast med spørgsmål og svar om den aktuelle verdenssituation ud fra Martinus’ verdensbillede. Der findes intet mørke, som ikke samtidig er et led i en indvielse. De udfordringer, der præger vores tid, er en vidensdannele – ikke minst for at vi i vores hjerter skal forstå, hvordan vi bedst passer på hinanden, naturen og moder jord. Vi er nødt til at lave fejltagelser for at kunne forstå, hvad der er rigtigt. Hvordan kan vi bruge denne forståelse i den aktuelle verdenssituation? Hvordan kan det hjælpe os i hverdagens udfordringer?

Langt de fleste foredrag kan ses online via vores Crowdcast-kanal – og der kommer løbende nye foredrag til. Vi live-streamer også andre events såsom vores halvårlige konferencer.

Pris: 55 kr.

Foredragsholder

Følg vores spontane indslag

Vi tager så ofte som muligt aktuelle temaer op via vores online kanaler. Det kan fx dreje sig om interaktive spørgetimer eller spontane live-sendinger. Når det sker, bliver det annonceret her på siden og på de sociale medier.

Deltag i vores online kurser

Arbejdet med at gøre flere af vores kursusaktiviteter tilgængelige online udvikler sig løbende. På sigt ønsker vi også at tilbyde flere online studiegrupper.

Se i vores kursuskalender, hvilke kurser og andre aktiviteter du kan deltage i online, og hvad det koster.

Kursist tager noter