Online undervisning

Vi tilbyder løbende forskellige former for online undervisning med udgangspunkt i Martinus’ verdensbillede. Se her, hvilke aktiviteter du kan deltage i.

Vi arbejder løbende på at gøre vores undervisning tilgængelig for så mange som muligt. Ikke mindst via online kanaler, så du kan deltage i undervisningen hjemmefra, når det passer dig.

Vi live-streamer allerede vores foredrag og konferencer og tilbyder som noget nyt desuden et online introduktionskursus. I forbindelse med kurser og studiegrupper, der foregår helt eller delvist online, har deltagerne adgang til digitale grupperum på vores learning.martinus.dk, mens andre undervisningsaktiviteter foregår via Zoom.

For tiden tilbyder vi følgende:

 

Onlinekursist

Nyt online introduktionskursus

Gratis kursus inddelt i 8 moduler, der tilsammen giver en grundlæggende indføring i Martinus’ verdensbillede.

I modul 1 får du en indføring i, hvem Martinus var, og i de vigtigste begreber, han anvender. De øvrige moduler offentliggøres løbende.

Foredragsholder på scenen
Hør foredrag via Crowdcast

Langt de fleste foredrag kan ses online via vores Crowdcast-kanal – og der kommer løbende nye foredrag til. Vi live-streamer også andre events såsom vores halvårlige konferencer.

Pris: 55 kr. pr. foredrag.

Foredragsholder

Følg vores spontane indslag

Vi tager så ofte som muligt aktuelle temaer op via vores online kanaler. Det kan fx dreje sig om interaktive spørgetimer eller spontane live-sendinger. Når det sker, bliver det annonceret her på siden og på de sociale medier.

Deltag i vores online kurser

Arbejdet med at gøre flere af vores kursusaktiviteter tilgængelige online udvikler sig løbende. På sigt ønsker vi også at tilbyde flere online studiegrupper.

Se i vores kursuskalender, hvilke kurser og andre aktiviteter du kan deltage i online, og hvad det koster.

Kursist tager noter