Online undervisning

Vi tilbyder løbende forskellige former for online undervisning med udgangspunkt i Martinus’ verdensbillede. Se her, hvilke aktiviteter du kan deltage i.

Vi arbejder løbende på at gøre vores undervisning tilgængelig for så mange som muligt. Ikke mindst via online-kanaler, så du kan deltage i undervisningen hjemmefra, når det passer dig.

Vi live-streamer allerede en stor del af vores fysiske kurser og foredrag og arbejder på at udvikle egentlige undervisningsforløb, der foregår helt eller delvist online. I forbindelse med vores online-kurser og studiegrupper har deltagerne adgang til digitale grupperum på vores learning.martinus.dk, mens andre undervisningsaktiviteter foregår via Zoom.

For tiden tilbyder vi følgende:

 

Foredragsholder på scenen
Hør foredrag via Crowdcast

En lang række foredrag fra sommerens kursusuger på Martinus Center Klint kan ses online via vores Crowdcast-kanal – og der kommer løbende nye foredrag til. Foredragene handler bl.a. om reinkarnation, kærlighed, døden og tankens helende kraft.

Pris: 50 kr. pr. foredrag.

Onlinekursist

Deltag i vores online kurser

Vi er begyndt at live-streame en del af de foredrag på kurser og konferencer, vi holder. Arbejdet med at gøre flere af vores kursusaktiviteter tilgængelige online udvikler sig løbende. På sigt ønsker vi også at tilbyde flere online studiegrupper.

Se i vores kursuskalender, hvilke kurser og andre aktiviteter du kan deltage i online, og hvad det koster.

Foredragsholder

Følg vores spontane indslag

Vi tager så ofte som muligt aktuelle temaer op via vores online kanaler. Det kan fx dreje sig om interaktive spørgetimer eller spontane live-sendinger. Når det sker, bliver det annonceret her på siden og på de sociale medier.

Nyt online introduktionskursus på vej

Netop nu er vi i færd med at udvikle et online kursus tilegnet nye interesserede, som har lyst til at kombinere online undervisning med hjemmestudier. Kurset bliver inddelt i otte moduler, som tilsammen giver en grundlæggende indføring i Martinus’ åndsvidenskabelige verdensbillede.

Vi håber at have første modul klar i foråret 2021. Til den tid vil du kunne finde nærmere information om indhold, deltagelse og pris i vores kursuskalender.

Kursist tager noter