Martinus i dag

Martinus var en meget produktiv forfatter, der efterlod sig et omfattende livsværk af bøger, artikler, foredrag og tegnede symboler. Men han var også en dygtig mundtlig formidler og et meget socialt væsen, der samlede en stor og levende kreds af interesserede omkring sig. Det har givet hans værk gode betingelser for at leve videre.

Der er i dag et stort, internationalt netværk af interesserede, der bruger inspirationen fra Martinus i deres liv.

Det har også stor betydning, at Martinus på mange områder var langt forud for sin tid – og stadig er det her 40 år efter hans død. De temaer, han har beskrevet i sine værker, er mindst lige så aktuelle i dag, som de var i hans egen tid. Det gælder fx temaer som:

  • Nationalisme kontra internationalisme
  • Fællesskab og fredelig sameksistens
  • Sundhed og vegetarisk livsstil
  • Kønsidentitet og seksualitet

Så det er ikke tilfældigt, at der i dag stadig er en stor og levende kreds af Martinus-interesserede i Skandinavien og mange andre steder i verden.

Sagens flag
Tilhørere til foredrag

Udforsk din egen åndelighed

Inden sin død testamenterede Martinus hele sit værk til en fond, som fik til formål at bevare og formidle hans værker. Fonden driver bl.a. et lille forlag, udgiver magasinet Kosmos og arrangerer en bred vifte af kurser og foredrag med udgangspunkt i Martinus’ verdensbillede. Arbejdet bliver i vid udstrækning udført at frivillige medarbejdere.

Alle – uanset baggrund og overbevisning – er velkommen til at studere og deltage i aktiviteterne. Interessen for Martinus er nemlig ikke en trosretning, du kan blive medlem af, men en ramme, som du kan udforske og forstå tilværelsen og dit eget liv inden for.

De fleste aktiviteter foregår enten på Martinus Institut på Frederiksberg eller på Martinus Center Klint i Odsherred.

Kommende aktiviteter

No event found!

Et helt frit studium

Tag det du kan bruge – og lad resten ligge. Sådan lyder Martinus’ egen opfordring til alle, der interesserer sig for hans verdensbillede.

Interessen for Martinus er nemlig ikke en religion, og der er ingen særlige leveregler, du skal følge, for at kunne lære om hans verdensbillede og blive inspireret af det.

Alle er velkommen på Martinus Institut og Martinus Center Klint.

Reol med bøger af Martinus
Besøg vores
webshop

Her kan du finde bøger, plakater og
meget mere fra Martinus’ hånd