Martinus i dag

Martinus var en meget produktiv forfatter, men han var også et socialt væsen, der samlede en stor og levende kreds af interesserede omkring sig. Den dag i dag er der et stort, internationalt netværk af interesserede, der bruger inspiration fra hans værker i deres liv.

Martinus efterlod sig ikke kun et stort livsværk af bøger, artikler, foredrag og tegnede symboler, men også en stor kreds af mennesker i mange lande, der var interesseret i hans kosmiske analyser. Martinus var nemlig også et meget socialt væsen og en dygtig mundtlig formidler, og det har givet hans værk gode betingelser for at leve videre.

Det har også stor betydning, at Martinus på mange områder var langt forud for sin tid – og stadig er det her 40 år efter hans død. De temaer, han har beskrevet i sine værker, er mindst lige så aktuelle i dag, som de var i hans egen tid. Det gælder fx temaer som:

  • Fællesskab og fredelig sameksistens
  • Sundhed og vegetarisk livsstil
  • Kønsidentitet og seksualitet
  • Nationalisme kontra internationalisme

Så det er ikke tilfældigt, at der i dag stadig er en stor og levende kreds af Martinus-interesserede, der på hver deres måde bruger inspiration fra hans værker i deres liv.

Sagens flag
Tilhørere til foredrag

Udforsk din egen åndelighed

Inden sin død testamenterede Martinus hele sit værk til en fond, som fik til formål at bevare og formidle hans værker. Fonden driver bl.a. et lille forlag, udgiver magasinet Kosmos og arrangerer en bred vifte af kurser og foredrag med udgangspunkt i Martinus’ verdensbillede. Arbejdet bliver i vid udstrækning udført at frivillige medarbejdere.

Alle – uanset baggrund og overbevisning – er velkommen til at studere og deltage i aktiviteterne. Interessen for Martinus er nemlig ikke en trosretning, du kan blive medlem af, men en ramme, som du kan udforske og forstå din egen tilværelse og åndelighed inden for.

De fleste aktiviteter foregår enten på Martinus Institut på Frederiksberg eller på Martinus Center Klint i Odsherred.

Kommende aktiviteter

No event found!

Et helt frit studium

Tag det du kan bruge – og lad resten ligge. Sådan lyder Martinus’ egen opfordring til alle, der interesserer sig for hans verdensbillede.

Interessen for Martinus er nemlig ikke en religion, og der er ingen særlige leveregler, du skal følge, for at kunne lære om hans verdensbillede og blive inspireret af det.

Alle er velkommen på Martinus Institut og Martinus Center Klint.

Reol med bøger af Martinus
Besøg vores
webshop

Her kan du finde bøger, plakater og
meget mere fra Martinus’ hånd