Sommerugerne

Sommeren på Martinus Center Klint består af seks kursusuger med hvert sit tema. Hver morgen kan du høre foredrag om ugens tema, og hver eftermiddag er der symbolforedrag med afsæt i Martinus’ visuelle symbolverden. Indimellem er der god tid til at slappe af, studere eller nyde naturen og samværet med andre kursister.

TEMA: Vi er ikke alene

Lørdag 1. juli – lørdag 8. juli 2023

Er vi alene i universet? Er der en åndelig verden som har omsorg for os? Hvor fører opløsningen af ægteskabstraditionerne os hen? Mennesket har måske aldrig før følt sig så ensom i verden som nu. Vi befinder os midt i en overgang fra trygheden i trosreligioner og familiebånd til en dybere forståelse af alt livs forbundethed og en åndelig verdens allestedsnærvær og omsorg for ethvert levende væsen.

Læs mere om ugens studiegrupperVelkommen til en hyggelig uge – med både undervisning, socialt samvær og dejlig mad i de smukke omgivelser i Klint.

Online booking

Ugens program

Praktisk information

Priser

Som kursist kan du købe et studiekort for en dag eller en uge ad gangen – se ugepriser til højre.

Ud over dit studiekort kan du tilkøbe halvpension (morgen- og aftensmad) til en fordelagtig pris. Alt mad er plantebaseret og fremstilles fra bunden af vores dygtige kok – så vidt muligt af økologiske råvarer.

Bestil kursus og bolig på vores bookingside – vi har både værelser, lejligheder og sommerhuse tæt på strand og hav. Ønsker du at anvende vores campingplads, kontakt os for nærmere information. Se praktisk information.

Studiekort
1.350 kr. pr. uge
2.225 kr. pr. uge inkl. halvpension (fordelagtig pris)

 

Øvrige uger

Uge 1

24. juni – 1. juli 2023

Tema:

Det nye menneskes fødsel

Uge 3

8. juli – 15. juli 2023

Tema:

At have tillid til livet

Uge 4

15. juli – 22. juli 2023

Tema:

Det skabende menneske

Uge 5

22. juli – 29. juli 2023

Tema:

Er fred muligt?

Uge 6

29. juli – 5. august 2023

Tema:

At forbinde sig med næsten og med Gud

 

Kontakt:

E-mail: info@martinus.dk
Telefon: +45 38 38 01 00,
mandag-torsdag kl. 9-12

Kurset afholdes:

Martinus Center Klint

Klintvej 69, Klint

DK-4500 Nykøbing Sjælland