Sommerugerne

Sommeren på Martinus Center Klint består af seks kursusuger med hvert sit tema. Hver morgen kan du høre foredrag om ugens tema, og hver eftermiddag er der symbolforedrag med afsæt i Martinus’ visuelle symbolverden. Indimellem er der god tid til at slappe af, studere eller nyde naturen og samværet med andre kursister.

TEMA: Den åndelige verdens omsorg

Lørdag 6. juli – lørdag 13. juli 2024

Vores tid er præget af et materialistisk verdensbillede og livsstil. Mange tror på døden som en definitiv afslutning og har mistet troen på en åndelig verden. Samtidig siger flere og flere, at de tror på “noget”, og krisetiderne vækker et behov for mening. Ifølge åndsvidenskaben findes der en plan for menneskehedens udvikling og en unik omsorg for hvert enkelt individ. Hver og en af os viser sig at have en rolle i at skabe en ny human verdenskultur og fællesskab.

Læs mere om ugens studiegrupperVelkommen til en hyggelig uge – med både undervisning, socialt samvær og dejlig mad i de smukke omgivelser i Klint.

Online booking

Ugens program

Praktisk information

Priser

Som kursist kan du købe et studiekort for en dag eller en uge ad gangen – se ugepriser til højre.

Ud over dit studiekort kan du tilkøbe halvpension (morgen- og aftensmad) til en fordelagtig pris. Alt mad er plantebaseret og fremstilles fra bunden af vores dygtige kok – så vidt muligt af økologiske råvarer.

Bestil kursus og bolig på vores bookingside – vi har både værelser, lejligheder og sommerhuse tæt på strand og hav. Ønsker du at anvende vores campingplads, kontakt os for nærmere information. Se praktisk information.

Studiekort
1.350 kr. pr. uge
2.225 kr. pr. uge inkl. halvpension (fordelagtig pris)

 

Øvrige uger

Uge 1

29. juni – 6. juli 2024

Tema:

Livet – en skole i kærlighed

Uge 3

13. juli – 20. juli 2024

Tema:

Kærlighed gennemstrømmer alt

Uge 4

20. juli – 27. juli 2024

Tema:

En hilsen fra fremtiden

Uge 5

27. juli – 3. august 2024

Tema:

Inspiration og livsglæde

Uge 6

3. august – 10. august 2024

Tema:

Fra krigskunst til livskunst

 

Kontakt:

E-mail: info@martinus.dk
Telefon: +45 38 38 01 00,
tirsdag-torsdag kl. 9-12

Kurset afholdes:

Martinus Center Klint

Klintvej 69, Klint

DK-4500 Nykøbing Sjælland