Sommerugerne

Sommeren på Martinus Center Klint består af seks kursusuger med hvert sit tema. Hver morgen kan du høre foredrag om ugens tema, og hver eftermiddag er der symbolforedrag med afsæt i Martinus’ visuelle symbolverden. Indimellem er der god tid til at slappe af, studere eller nyde naturen og samværet med andre kursister.

TEMA: Livet – en skole i kærlighed

Lørdag 29. juni – lørdag 6. juli 2024

Ud fra et reinkarnationsperspektiv bliver alle erfaringer værdifulde. Når vi ved fødslen træder ind i den fysiske verden, befinder vi os i en verden med opgaver, som vi skal klare, og hvoraf vi vokser. Det jordiske liv er som en skole, hvor vi træner og udvikler talenter inden for livets forskellige områder – kunst, videnskab, det sociale liv mm. – alt grundlæggende baseret på vores egne længsler og idealer. Det helt afgørende emne for menneskeheden lige nu er udviklingen af medfølelse og humanitet.

Læs mere om ugens studiegrupper. Velkommen til en hyggelig uge – med både undervisning, socialt samvær og dejlig mad i de smukke omgivelser i Klint.

Online booking

Ugens program

Praktisk information

Priser

Som kursist kan du købe et studiekort for en dag eller en uge ad gangen – se ugepriser til højre.

Ud over dit studiekort kan du tilkøbe halvpension (morgen- og aftensmad) til en fordelagtig pris. Alt mad er plantebaseret og fremstilles fra bunden af vores dygtige kok – så vidt muligt af økologiske råvarer.

Bestil kursus og bolig på vores bookingside – vi har både værelser, lejligheder og sommerhuse tæt på strand og hav. Ønsker du at anvende vores campingplads, kontakt os for nærmere information. Se praktisk information.

Studiekort
1.350 kr. pr. uge
2.225 kr. pr. uge inkl. halvpension (fordelagtig pris)

 

Øvrige uger

Uge 2

6. juli – 13. juli 2024

Tema:

Den åndelige verdens omsorg

Uge 3

13. juli – 20. juli 2024

Tema:

Kærlighed gennemstrømmer alt

Uge 4

20. juli – 27. juli 2024

Tema:

En hilsen fra fremtiden

Uge 5

27. juli – 3. august 2024

Tema:

Inspiration og livsglæde

Uge 6

3. august – 10. august 2024

Tema:

Fra krigskunst til livskunst

 

Kontakt:

E-mail: info@martinus.dk
Telefon: +45 38 38 01 00,
tirsdag-torsdag kl. 9-12

Kurset afholdes:

Martinus Center Klint

Klintvej 69, Klint

DK-4500 Nykøbing Sjælland