Martinus Center Klint

Kursus- og feriecentret Martinus Center Klint ligger midt i Odsherreds smukke natur og er centrum for en stor del af undervisningen i Martinus’ verdensbillede. Centret har egen café og plantebaseret restaurant og kan også lejes af eksterne til ferieophold, møder og konferencer.

Du finder Centret i et naturskønt område ved den lille by Klint nær Nykøbing Sjælland. Her grundlagde Martinus i 1935 Danmarks første feriekoloni som mødested for det stigende antal interesserede i hans åndsvidenskabelige arbejde. Stedet har i dag udviklet sig til et moderne kursus- og feriecenter med stor kapacitet.

Her findes både kursusfaciliteter, café, restaurant, campingområde og en række større og mindre ferieboliger fordelt på sommerhuse og pavilloner.

Martinus Center

Alle er velkommen

Martinus Center Klint byder året rundt på forskellige former for undervisning ud fra Martinus’ forfatterskab. Interessen for Martinus er ikke en religion eller en trosretning, og der er ikke særlige leveregler eller andet, man skal følge, for at kunne nyde et ophold på Martinus Center Klint.

Martinus Center Klint er kendt for sin særlige åbne og venlige atmosfære – og netop stemningen og det sociale samvær medvirker til, at mange gæster vender tilbage år efter år.

Uden for sommerens højsæson bliver centrets faciliteter løbende lejet ud til enkeltpersoner og organisationer, hvor stedet så danner hyggelige rammer om både ferieophold, møder og konferencer.

Baseret på frivillighed

Centrets aktiviteter er i vid udstrækning baseret på frivillige medarbejdere, der hjælper de få ansatte med en lang række opgaver, de vælger ud fra lyst og kompetencer. Arbejdsfællesskabet er baseret på en venlig og imødekommende omgangsform og en fælles interesse for Martinus Åndsvidenskab.

Find åbningstider og kontaktinformation under menupunktet Kontakt.