Sommerugerne

Sommeren på Martinus Center Klint består af seks kursusuger – de sidste to er internationale uger med kursister fra mange lande. Hver morgen kan du høre foredrag om ugens tema, og hver eftermiddag er der symbolforedrag med afsæt i Martinus’ visuelle symbolverden. Indimellem er der rig lejlighed til at slappe af, studere eller nyde naturen og samværet med andre kursister. Alle foredrag bliver simultantolket.

TEMA: Inspiration og livsglæde

Lørdag 27. juli – lørdag 3. august 2024

Hvad er det, der fylder os med inspiration og livsglæde? Det spørgsmål er afgørende for såvel vores sundhed som oplevelsen af meningen med livet. Inspirationskilderne er meget individuelle og ændres i løbet af udviklingen. Kunstnere, iværksættere, innovatører, sociale og humane projekter og videnskabelige opdagelser beriger menneskeheden såvel som individet. Hvordan kommer man bedst i kontakt med sin gryende intuition og skaberglæde?

Læs mere om ugens studiegrupper. Velkommen til en hyggelig uge – med både undervisning, socialt samvær og dejlig mad i de smukke omgivelser i Klint.

Online booking

Ugens program

Praktisk information

Priser

Som kursist kan du købe et studiekort for en dag eller en uge ad gangen – se ugepriser til højre.

Ud over dit studiekort kan du tilkøbe halvpension (morgen- og aftensmad) til en fordelagtig pris. Alt mad er plantebaseret og fremstilles fra bunden af vores dygtige kok – så vidt muligt af økologiske råvarer.

Bestil kursus og bolig på vores bookingside – vi har både værelser, lejligheder og sommerhuse tæt på strand og hav. Ønsker du at anvende vores campingplads, kontakt os for nærmere information. Se praktisk information.

Studiekort
1.350 kr. pr. uge
2.225 kr. pr. uge inkl. halvpension (fordelagtig pris)

 

Øvrige uger

Uge 1

29. juni – 6. juli 2024

Tema:

Livet – en skole i kærlighed

Uge 2

6. juli – 13. juli 2024

Tema:

Den åndelige verdens omsorg

Uge 3

13. juli – 20. juli 2024

Tema:

Kærlighed gennemstrømmer alt

Uge 4

20. juli – 27. juli 2024

Tema:

En hilsen fra fremtiden

Uge 6

3. august – 10. august 2024

Tema:

Fra krigskunst til livskunst

 

Kontakt:

E-mail: info@martinus.dk
Telefon: +45 38 38 01 00,
tirsdag-torsdag kl. 9-12

Kurset afholdes:

Martinus Center Klint

Klintvej 69, Klint

DK-4500 Nykøbing Sjælland