Sommerugerne

Sommeren på Martinus Center Klint består af seks kursusuger – de sidste to er internationale uger med kursister fra mange lande. Hver morgen kan du høre foredrag om ugens tema, og hver eftermiddag er der symbolforedrag med afsæt i Martinus’ visuelle symbolverden. Indimellem er der rig lejlighed til at slappe af, studere eller nyde naturen og samværet med andre kursister. Alle foredrag bliver simultantolket.

TEMA: Er fred muligt?

Lørdag 22. juli – lørdag 29. juli 2023

Vor tids bølge af oprustning og krigslarm gør mange mennesker pessimistiske. En del mener, at der altid har været krig, og der altid vil være krig. I et reinkarnationsperspektiv fødes der flere og flere pacifister efter hver krig. Martinus mener, at fred ikke kun er muligt, men at det bliver et uundgåeligt resultat af udviklingen. Alle lidelser i form af krige, sygdomme og ulykkelige skæbner, som menneskeheden oplever, skaber humanitet. De nuværende verdensbegivenheder inspirerer flere og flere til at arbejde frem mod et internationalt verdenssamfund, der vil forbyde krig og skabe forudsætninger for en virkelig fred.

Læs mere om ugens studiegrupper. Velkommen til en hyggelig uge – med både undervisning, socialt samvær og dejlig mad i de smukke omgivelser i Klint.

Online booking

Ugens program

Praktisk information

Priser

Som kursist kan du købe et studiekort for en dag eller en uge ad gangen – se ugepriser til højre.

Ud over dit studiekort kan du tilkøbe halvpension (morgen- og aftensmad) til en fordelagtig pris. Alt mad er plantebaseret og fremstilles fra bunden af vores dygtige kok – så vidt muligt af økologiske råvarer.

Bestil kursus og bolig på vores bookingside – vi har både værelser, lejligheder og sommerhuse tæt på strand og hav. Ønsker du at anvende vores campingplads, kontakt os for nærmere information. Se praktisk information.

Studiekort
1.350 kr. pr. uge
2.225 kr. pr. uge inkl. halvpension (fordelagtig pris)

 

Øvrige uger

Uge 1

24. juni – 1. juli 2023

Tema:

Det nye menneskes fødsel

Uge 2

1. juli – 8. juli 2023

Tema:

Vi er ikke alene

Uge 3

8. juli – 15. juli 2023

Tema:

At have tillid til livet

Uge 4

15. juli – 22. juli 2023

Tema:

Det skabende menneske

Uge 6

29. juli – 5. august 2023

Tema:

At forbinde sig med næsten og med Gud

 

Kontakt:

E-mail: info@martinus.dk

Telefon: +45 38 38 01 00,
mandag-torsdag kl. 9-12

Kurset afholdes:

Martinus Center Klint

Klintvej 69, Klint

DK-4500 Nykøbing Sjælland