Sommerugerne

Sommeren på Martinus Center Klint består af seks kursusuger med hvert sit tema. Hver morgen kan du høre foredrag om ugens tema, og hver eftermiddag er der symbolforedrag med afsæt i Martinus’ visuelle symbolverden. Indimellem er der god tid til at slappe af, studere eller nyde naturen og samværet med andre kursister.

TEMA: Det skabende menneske

Lørdag 15. juli – lørdag 22. juli 2023

Der er især to områder, der præger menneskets glæde i vores kultur – at have familie og at være skabende: intellektuelt, kunstnerisk eller humant. Med udviklingen vil der i hvert menneske ske en gradvis forskydning, hvor skaberglæden bliver mere og mere afgørende for vores trivsel og helbred. Det vil forandre forventninger og behov i såvel kærlighedsforhold, arbejdsliv, børneomsorg som i vores fritid – ja, en helt ny kultur er i sin vorden, fortæller Martinus.

Læs mere om ugens studiegrupper. Velkommen til en hyggelig uge – med både undervisning, socialt samvær og dejlig mad i de smukke omgivelser i Klint.

Online booking

Ugens program

Praktisk information

Priser

Som kursist kan du købe et studiekort for en dag eller en uge ad gangen – se ugepriser til højre.

Ud over dit studiekort kan du tilkøbe halvpension (morgen- og aftensmad) til en fordelagtig pris. Alt mad er plantebaseret og fremstilles fra bunden af vores dygtige kok – så vidt muligt af økologiske råvarer.

Bestil kursus og bolig på vores bookingside – vi har både værelser, lejligheder og sommerhuse tæt på strand og hav. Ønsker du at anvende vores campingplads, kontakt os for nærmere information. Se praktisk information.

Studiekort
1.350 kr. pr. uge
2.225 kr. pr. uge inkl. halvpension (fordelagtig pris)

 

Øvrige uger

Uge 1

24. juni – 1. juli 2023

Tema:

Det nye menneskes fødsel

Uge 2

1. juli – 8. juli 2023

Tema:

Vi er ikke alene

Uge 3

8. juli – 15. juli 2023

Tema:

At have tillid til livet

Uge 5

22. juli – 29. juli 2023

Tema:

Er fred muligt?

Uge 6

29. juli – 5. august 2023

Tema:

At forbinde sig med næsten og med Gud

 

Kontakt:

E-mail: info@martinus.dk

Telefon: +45 38 38 01 00,
mandag-torsdag kl. 9-12

Kurset afholdes:

Martinus Center Klint

Klintvej 69, Klint

DK-4500 Nykøbing Sjælland