Sommer på Martinus Center Klint

Sommeren på Martinus Center Klint består af 6 kursusuger med hvert sit tema. Du kan frit tilmelde dig netop de uger, der passer dig. De to sidste uger er internationale uger med deltagere fra hele verden.

Interesserede fra nær og fjern fylder campingplads, ferieboliger, kursusfaciliteter, café og restaurant for at nyde samværet, naturen og de mange forskellige aktiviteter.

Hver morgen kan du høre foredrag ud fra ugens tema – og hver eftermiddag er der symbolforedrag med afsæt i Martinus’ visuelle symbolverden. Sideløbende har du mulighed for at tilmelde dig en studiegruppe, der fx går i dybden med Martinus’ værker eller ser på et aktuelt tema i samfundsdebatten. Nogle er særligt egnede for nye interesserede.

På siderne her finder du information om kursusprogrammet for hver af de 6 uger. Der er mange tilbud at vælge imellem, men du bestemmer selv, hvordan du vil fordele din tid på studier, afslapning, stille refleksion og hyggeligt samvær.

Sommer på Martinus Center

Program sommer 2022

Uge 1

25. juni – 2. juli 2022

Tema:

Med fremtiden i sigte

Uge 2

2. juli – 9. juli 2022

Tema:

En ny samlivskultur

Uge 3

9. juli – 16. juli 2022

Tema:

Verdensbegivenhederne og vores karma

Uge 4

16. juli – 23. juli 2022

Tema:

Livskunst

Uge 5

23. juli – 30. juli 2022

Tema:

Reinkarnation og udvikling

Uge 6

30. juli – 6. august 2022

Tema:

Intuition og evigheden

 

Studiegrupper på Martinus Center Klint
Sommer 2022

Samtale i studiegruppe

Praktisk om sommerugerne

I 2022 løber sommerprogrammet fra lørdag d. 25. juni til lørdag d. 6. august. Lørdag er ankomst- og afrejsedag, og de øvrige dage er kursusdage med foredrag, caféseminar og studiegrupper.

Betaling
Som kursist kan du købe et studiekort, som gælder for en dag (270 kr.) eller en uge ad gangen. Prisen er 1.350 kr. for en uge med bolig på centret og 1.500 kr. med egen bolig. Et enkelt foredrag koster 90 kr.

Caféseminar
Hver søndag kl. 11-12.30 indledes med et caféseminar om ugens tema. Seminaret foregår på Restaurant Terrassen.

Kost og logi
Du kan leje en af stedets ferieboliger eller bo på campingpladsen. Morgen- og aftensmad kan købes på Restaurant Terrassen. Du kan også købe ugepension med alle måltider.

 

Sagens flag

Sommerkonference 2022

Lørdag den 6. august kl. 10.00-16.30.

Pris: 400 kr.

Frokostsandwich, kagebord og aftenbuffet er inkluderet i prisen.

I stedet for Martinus Festdag inviterer vi som noget nyt til Sommerkonference i 2022. Konferencen er en invitation til alle Martinus-interesserede i Skandinavien og resten af verden til at samles én gang om året omkring et aktuelt og relevant tema.

Læs dette års program her: Sommerkonference på Martinus Center Klint