Sommer på Martinus Center Klint

Sommeren på Martinus Center Klint består af 6 kursusuger med hvert sit tema. Du kan frit tilmelde dig netop de uger, der passer dig. De to sidste uger er internationale uger med deltagere fra hele verden.

Interesserede fra nær og fjern fylder campingplads, ferieboliger, kursusfaciliteter, café og restaurant for at nyde samværet, naturen og de mange forskellige aktiviteter.

Hver morgen kan du høre foredrag ud fra ugens tema – og hver eftermiddag er der symbolforedrag med afsæt i Martinus’ visuelle symbolverden. Sideløbende har du mulighed for at tilmelde dig en studiegruppe, der fx går i dybden med Martinus’ værker eller ser på et aktuelt tema i samfundsdebatten. Nogle er særligt egnede for nye interesserede.

På siderne her finder du information om kursusprogrammet for hver af de 6 uger. Der er mange tilbud at vælge imellem, men du bestemmer selv, hvordan du vil fordele din tid på studier, afslapning, stille refleksion og hyggeligt samvær.

Sommer på Martinus Center

Program sommer 2021

Uge 1

26. juni – 3. juli 2021

Tema:

Reinkarnation – en logisk og kærlig udvikling

Uge 2

3. juli – 10. juli 2021

Tema:

På vej mod international samhørighed

Uge 3

10. juli – 17. juli 2021

Tema:

Skabelsen af indre balance og sundhed

Uge 4

16. juli – 24. juli 2021

Tema:

At finde sin plads i universet

Uge 5

24. juli – 31. juli 2021

Tema:

Søgen efter vores inderste identitet

Uge 6

31. juli – 7. august 2021

Tema:

En kultur bygget af menneskelig kærlighed
 
Studiegrupper på Martinus Center Klint
Sommer 2021
Samtale i studiegruppe

Praktisk om sommerugerne

I 2021 løber sommerprogrammet fra lørdag d. 26. juni til lørdag d. 7. august. Lørdag er ankomst- og afrejsedag, og de øvrige dage er kursusdage med foredrag, caféseminar og studiegrupper.

Betaling
Som kursist kan du købe et studiekort, som gælder for en dag (270 kr.) eller en uge ad gangen. Prisen er 1.350 kr. for en uge med bolig på centret og 1.500 kr. med egen bolig. Et enkelt foredrag koster 90 kr.

Caféseminar
Hver søndag kl. 11-12.30 indledes med et caféseminar om ugens tema. Seminaret foregår på Restaurant Terrassen.

Kost og logi
Du kan leje en af stedets ferieboliger eller bo på campingpladsen. Frokost og aftensmad (og i sommersæsonen også morgenmad) kan købes på Restaurant Terrassen og Café Klint. Du kan også købe ugepension med alle måltider.

 

Sagens flag

Martinus Festdag

Lørdag d. 7. august

Sommersæsonen afsluttes med en festlig sammenkomst på Martinus Center Klint, hvor vi fejrer Martinus’ verdensbillede – og hans fødselsdag, som var den 11. august.

Program for dagen ligger først endeligt fast primo juli 2021, men der bliver taler og underholdning i foredragssalen – og te, kaffe og stort kagebord på Restaurant Terrassen.