Sommerugerne

Sommeren på Martinus Center Klint består af seks kursusuger – de sidste to er internationale uger med kursister fra mange lande. Hver morgen kan du høre foredrag om ugens tema, og hver eftermiddag er der symbolforedrag med afsæt i Martinus’ visuelle symbolverden. Indimellem er der rig lejlighed til at slappe af, studere eller nyde naturen og samværet med andre kursister. Alle foredrag bliver simultantolket.

TEMA: Intuition og evigheden

Lørdag 30 juli – lørdag 6. august 2022

Mange menneskers skæbne er præget af lidelser som sygdom, parforholdsproblematikker og konflikt. Martinus beskriver, hvordan lidelse i et reinkarnationsperspektiv er forudsætningen for udvikling af medfølelse og kærlighed. Med den gradvise menneskelige udvikling – liv efter liv – opstår en ny evne, intuitionen, der i sidste ende vil føre os alle til kosmisk bevidsthed. Denne permanente intuition er en kilde til viden, der gør os bevidst om de åndelige verdener og verdensaltets evige struktur. Med en forståelse for de kosmiske principper for reinkarnation, karma og udødelighed kan vi træne os i at sanse evighedens stille tilstedeværelse og Guddommens kærlige omsorg for alt liv.

Læs mere om ugens studiegrupper. Velkommen til en hyggelig uge – med både undervisning, socialt samvær og dejlig mad i de smukke omgivelser i Klint.

Online booking

Ugens program

Praktisk information

Priser

Som kursist kan du købe et studiekort for en dag eller en uge ad gangen – se ugepriser til højre.

Ud over dit studiekort kan du tilkøbe halvpension (morgen- og aftensmad) til en fordelagtig pris. Alt mad er plantebaseret og fremstilles fra bunden af vores dygtige kok – så vidt muligt af økologiske råvarer.

Bestil kursus og bolig på vores bookingside – vi har både værelser, lejligheder og sommerhuse tæt på strand og hav. Ønsker du at anvende vores campingplads, kontakt os for nærmere information. Se praktisk information.

Studiekort – bolig på centret
1.350 kr. pr. uge
2.150 kr. pr. uge inkl. halvpension (fordelagtig pris)

 

Studiekort – egen bolig
1.500 kr. pr. uge
2.300 kr. pr. uge inkl. halvpension (fordelagtig pris)


Øvrige uger

Uge 1

25. juni – 2. juli 2022

Tema:

Med fremtiden i sigte

Uge 2

2. juli – 9. juli 2022

Tema:

En ny samlivskultur

Uge 3

9. juli – 16. juli 2022

Tema:

Verdensbegivenhederne og vores karma

Uge 4

16. juli – 23. juli 2022

Tema:

Livskunst

Uge 5

23. juli – 30. juli 2022

Tema:

Reinkarnation og udvikling
 

Kontakt:

E-mail: info@martinus.dk

Telefon: +45 38 38 01 01,
mandag-torsdag kl. 9-12

Kurset afholdes:

Martinus Center Klint

Klintvej 69, Klint

DK-4500 Nykøbing Sjælland