Sommerugerne

Sommeren på Martinus Center Klint består af seks kursusuger – de sidste to er internationale uger med kursister fra mange lande. Hver morgen kan du høre foredrag om ugens tema, og hver eftermiddag er der symbolforedrag med afsæt i Martinus’ visuelle symbolverden. Indimellem er der rig lejlighed til at slappe af, studere eller nyde naturen og samværet med andre kursister. Alle foredrag bliver simultantolket.

TEMA: Fra krigskunst til livskunst

Lørdag 3. august – lørdag 10. august 2024

Efter hver krig fødes der flere pacifister. Tidligere var krigskunst den ædleste kunstart. Al den lidelse, der gennem århundrederne er fulgt i krigens og konflikternes fodspor, har givet næring til en voksende medfølelse og omsorg for ens næste. Fredslængsel og forskning i human konfliktløsning og en retfærdig fordeling af værdierne vokser. Kærligheden vil forvandle al videnskab, kunst, landbrug, økonomi osv. til omsorg for alt liv.

Læs mere om ugens studiegrupper. Velkommen til en hyggelig uge – med både undervisning, socialt samvær og dejlig mad i de smukke omgivelser i Klint.

Online booking

Ugens program

Praktisk information

Priser

Som kursist kan du købe et studiekort for en dag eller en uge ad gangen – se ugepriser til højre.

Ud over dit studiekort kan du tilkøbe halvpension (morgen- og aftensmad) til en fordelagtig pris. Alt mad er plantebaseret og fremstilles fra bunden af vores dygtige kok – så vidt muligt af økologiske råvarer.

Bestil kursus og bolig på vores bookingside – vi har både værelser, lejligheder og sommerhuse tæt på strand og hav. Ønsker du at anvende vores campingplads, kontakt os for nærmere information. Se praktisk information.

Studiekort
1.350 kr. pr. uge
2.225 kr. pr. uge inkl. halvpension (fordelagtig pris)

 

Øvrige uger

Uge 1

29. juni – 6. juli 2024

Tema:

Livet – en skole i kærlighed

Uge 2

6. juli – 13. juli 2024

Tema:

Den åndelige verdens omsorg

Uge 3

13. juli – 20. juli 2024

Tema:

Kærlighed gennemstrømmer alt

Uge 4

20. juli – 27. juli 2024

Tema:

En hilsen fra fremtiden

Uge 5

27. juli – 3. august 2024

Tema:

Inspiration og livsglæde

 

Kontakt:

E-mail: info@martinus.dk
Telefon: +45 38 38 01 00,
tirsdag-torsdag kl. 9-12

Kurset afholdes:

Martinus Center Klint

Klintvej 69, Klint

DK-4500 Nykøbing Sjælland