Det Tredje Testamente

Martinus navngav sit samlede værk Det Tredje Testamente. Det består af over 40 bøger, 100 tegnede symboler og en lang række artikler og foredrag. På siderne her får du et overblik over de forskellige dele af værket og gode råd til, hvordan du bedst kommer i gang med det.

I 1921, da Martinus var 30 år gammel, havde han en stærk åndelig oplevelse, der ændrede hans livbane fundamentalt. Han oplevede, at der bag den fysiske verden er en åndelig, og at vi alle er evige væsener. Den indsigt brugte han resten af sit liv på at formidle i bøger, foredrag, artikler og tegnede symboler.

Martinus stiftede før sin død den selvejende institution Martinus Åndsvidenskabelige Institut – i daglig tale kaldet Martinus Institut – med det formål at bevare, oplyse om og udgive hans værk. Instituttet og fællesskabet omkring det arbejder fortsat med at formidle værket til alle, der måtte finde inspiration i det.

Livets Bog

Gå på opdagelse i værket

Hans værk er omfattende og består bl.a. af mere end 40 bøger og 100 tegnede symboler. Vi har derfor lavet en side med gode råd til, hvordan du kan komme godt i gang med det.

Du kan læse meget mere om værket på siderne her – og i vores onlinebibliotek kan du få adgang til alle udgivelserne og et stort historisk materiale. Du har også mulighed for at købe bøgerne i vores webshop eller abonnere på magasinet Kosmos, der både formidler Martinus’ egne tekster og sætter hans mange analyser i et nutidigt perspektiv.