Ansatte medarbejdere

Eigil Kristensen

Eigil Kristensen

Mobil: 20 21 27 68 | Mail: eigil@martinus.dk

Eigil (født 1955) blev ansat som inspektør på Martinus Center Klint i 2003 og har ansvaret for den løbende drift af centret. Arbejdet består bl.a. i at vejlede de frivillige medarbejdere, fordele arbejdsopgaver og sørge for et godt arbejdsmiljø. Eigil har især ansvar for renovering og vedligehold af bygninger og lokaler, haveanlæg, rengøring og kontakten til håndværkere samt for kursusafholdelse og arbejdsuger.

Eigil har været foredragsholder og underviser siden 1990 og var tidligere medlem af rådet for Martinus Institut. Han har tidligere arbejdet som driftsmedarbejder i et københavnsk medborgerhus og tidligere som smed og VVS-montør.

Jens Christian Hermansen

Jens Christian Hermansen

Mobil: 44 12 43 46 | Mail: jenschristian@martinus.dk

Jens Christian (født 1976) er kommunikationsansvarlig og ansvarlig for Martinus Instituts magasin Kosmos. Derudover er han daglig leder på Martinus Center Klint.

Jens Christian er uddannet sociolog og har i en årrække arbejdet med undervisning og forskning. Han har kendt til Martinus Kosmologi siden 1997 og er i dag også involveret i undervisning og konferencer. Han er desuden medlem af rådet for Martinus Institut.

Jonas Dalmose

Jonas Dalmose

Mobil: 44 12 43 47 | Mail: jonas@martinus.dk

Jonas Dalmose (født 1980) har ansvaret for IT, teknik og live-streaming ved Martinus Institut og Martinus Center Klint.

Jonas er uddannet indenfor foto, grafisk design, esperanto, musik, undervisning og IT-support. Han er kommet på Martinus Center Klint fra barnsben og begyndte selv aktivt at studere Martinus Kosmologi som teenager.

Jonas Dalmose

Lasse Vogelsang

Mobil: 44 12 43 42 | Mail: lasse@martinus.dk

Tekst kommer senere.

Jonas Dalmose

Mathias Dalmose

Mobil: 44 12 43 49 | Mail: mathias@martinus.dk

Tekst kommer senere.

Jonas Dalmose

Pernilla Rosell

Mobil: 44 12 43 44 | Mail: pernilla@martinus.dk

Pernilla (født 1969 i Stockholm) har ansvaret for at koordinere undervisningen på Martinus Center og Martinus Institut og har også ansvaret for Martinus Instituts forlag og arkiv. Hun har været ansat siden oktober 2022, hvor hun også indtrådte i den daglige ledelse.

Pernilla er uddannet sproglærer og har i en årrække arbejdet med undervisning i læreruddannelse og sprogdidaktik. Hun har kendt til Martinus Kosmologi, siden hun var barn, og har undervist i Martinus’ verdensbillede på Martinus Center siden 2010.

Peter Bendtsen

Peter Bendtsen

Direkte telefon: 44 12 43 43 | Mail: peter@martinus.dk

Peter (født 1952) har haft ansvaret for regnskabsfunktionen på Martinus Institut siden 2010. Herunder hører bl.a. driften af Martinus Institut og Martinus Center i Klint, Instituttets forlagsvirksomhed, Kosmos-abonnementer og kursusaktiviteter. Peter arbejder desuden med forskellige IT-opgaver.

Peter er uddannet merkonom i regnskabsvæsen og organisation og har bred erfaring fra økonomifunktioner i flere typer virksomheder. Han er desuden uddannet psykoterapeut og har i en årrække arbejdet med patienter med især stress, angst og depression fra egen klinik.