Ansatte medarbejdere

Anders Pauli Bertelsen

Mobil: 30 35 62 80 | mail: anders@martinus.dk

Anders (født 1978) har ansvaret for booking af kurser og ferieophold i Martinus Center Klint og leder receptionen i Klint og på Martinus Institut. Anders blev ansat i 2014 og arbejder i Martinus Center Klint i sommerhalvåret og på Martinus Institut i vinterhalvåret.

Anders har tillige ansvaret for de frivillige medarbejdere tilknyttet receptionen og cafeen i Klint.

Eigil Kristensen

Mobil: 20 21 27 68 | mail: eigil@martinus.dk

Eigil (født 1955) blev ansat som inspektør på Martinus Center, Klint, i 2003 og har sammen med Charlotte Anderson ansvaret for den løbende drift af centret. Arbejdet består bl.a. i at vejlede de frivillige medarbejdere, fordele arbejdsopgaver og sørge for et godt arbejdsmiljø. Eigil har især ansvar for renovering og vedligehold af bygninger og lokaler, haveanlæg, rengøring og kontakten til håndværkere samt for kursusafholdelse og arbejdsuger mv.

Eigil har været foredragsholder og underviser siden 1990 og var tidligere medlem af rådet og Kosmosredaktionen. Han er med i klintudvalget og undervisningsudvalget og deltager i en række af de tilknyttede grupper. Eigil har tidligere arbejdet som driftsmedarbejder i et københavnsk medborgerhus og tidligere endnu som smed og VVS-montør.

Jens Christian Hermansen

Mail:jenschristian@martinus.dk

Jens Christian (født 1976) blev i 2018 ansat som chefredaktør for Martinus Instituts magasin, Kosmos. Han er derudover overordnet ansvarlig for den eksterne kommunikation samt del af den daglige ledelse på Martinus Institut, Martinus Center Klint og Moskildvad.

Jens Christian er ph.d. i sociologi og har i en årrække arbejdet med undervisning og forskning. Han har kendt til Martinus kosmologi siden 1997 og er i dag også involveret i undervisning og konferenceafholdelse.

Peter Bendtsen

Direkte telefon: 89 80 81 63 | mail: peter@martinus.dk

Peter (født 1952) har haft ansvaret for regnskabsfunktionen i Fonden Martinus Åndsvidenskabelige Institut siden 2010. Herunder hører bl.a. driften af Martinus Institut og Martinus Center i Klint, Instituttets forlagsvirksomhed, Kosmos-abonnementer og kursusaktiviteter. Peter arbejder desuden med forskellige IT-opgaver som vedligeholdelse af hjemmesiden og webboghandlen.

Peter er uddannet merkonom i regnskabsvæsen og organisation og har bred erfaring fra økonomifunktioner i flere typer virksomheder. Desuden uddannet psykoterapeut og har i en årrække arbejdet med patienter med især stress, angst og depression fra egen klinik.