Ansatte medarbejdere

Eigil Kristensen

Aninet Sommer

Mobil: 44 12 43 48 | Mail: aninet@martinus.dk

Aninet (født 1962) er frivilligkoordinator på Martinus Center Klint siden juni 2023.

Hun er uddannet pædagog og voksenunderviser med 20 års erfaring. Siden 2000 har hun arbejdet i og bestyret butikker og caféer.

Aninet har kendt til Martinus Kosmologi siden 2005.

Peter Bendtsen

Chelina Isabella Sørensen

Mail: chelina@martinus.dk

Chelina (født 1969) er ansat 5 timer om ugen som afløser i receptionen og som frivilligkoordinator på Martinus Center Klint. Hun laver desuden brochurer og andre ad hoc opgaver samt hjælper til på Martinus Institut.

Chelina er psykoterapeut og kropsterapeut og arbejder med bl.a. unge og traumeklienter i egen praksis i Klint og København. Hun har desuden mange års erfaring inden for servicefaget.

Chelina stødte første gang på Martinus Kosmologi i 2006 til et foredrag på Martinus Institut og har været frivillig inden for Sagen lige siden.

 

Eigil Kristensen

Finn Elmegaard-Flammild

Mobil: 21 96 24 35 | Mail: finn@martinus.dk

Finn (født 1959) har ansvar for bygninger, installationer og haveanlæg på Martinus Center Klint.

Finn er uddannet smed og maskinmester og har arbejdet flere år som selvstændig håndværker.

Han har kendt til Martinus siden 2008 og har siden 2011 haft sin daglige gang på Martinus Center, da han købte hus i området.

Eigil Kristensen

Irene Lundbjerg Larsen

Mobil: 44 12 43 45 | Mail: irene@martinus.dk

Irene (født 1969) er ansat fra februar 2023 som køkkenleder på Martinus Center Klint og som ansvarlig for køkkenhaven. Hun har over 30 års erfaring som kok (uddannet 1990) og har siden januar 2015 udelukkende levet af og fremstillet vegansk plantebaseret mad. I årene 2019-22 drev hun sin egen plantebaserede veganske restaurant Green Love på Frederiksberg.

Økologiske og biodynamiske grøntsager og råvarer af god kvalitet har høj prioritering i Irenes køkken samtidig med, at maden bliver fremstillet fra bunden.

Udover kok er Irene uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed samt healings-massageterapeut. Hun har kendt til Martinus Kosmologi siden 2010.

Jens Christian Hermansen

Jens Christian Hermansen

Mobil: 44 12 43 46 | Mail: jenschristian@martinus.dk

Jens Christian (født 1976) er salgs- og kommunikationsansvarlig samt ansvarlig for Martinus Instituts magasin Kosmos. Derudover er han daglig leder på Martinus Center Klint.

Jens Christian er uddannet sociolog og har i en årrække arbejdet med undervisning og forskning. Han har kendt til Martinus Kosmologi siden 1997 og er i dag også involveret i undervisning og konferencer. Han er en del af den daglige ledelse og desuden medlem af rådet for Martinus Institut.

Jonas Dalmose

Jonas Dalmose

Mobil: 44 12 43 47 | Mail: jonas@martinus.dk

Jonas Dalmose (født 1980) har ansvaret for IT, teknik og live-streaming ved Martinus Center Klint.

Jonas er uddannet indenfor foto, grafisk design, esperanto, musik, undervisning og IT-support. Han er kommet på Martinus Center Klint fra barnsben og begyndte selv aktivt at studere Martinus Kosmologi som teenager.

Jonas Dalmose

Mathias Dalmose

Mobil: 44 12 43 49 | Mail: mathias@martinus.dk

Mathias Dalmose (født 1983) er ansvarlig for receptionen, hvor han tager sig af salg og booking af kurser og boliger.

Mathias er cand. mag. i sprogpsykologi og har tidligere arbejdet som underviser forskellige steder, særligt inden for sprog og kommunikation. Han har kendt til Martinus hele sit liv og har været frivillig på Martinus Center Klint hver sommer siden omkring år 2000.

Peter Bendtsen

Mayanoa Kjærgård

Mail: mayanoa@martinus.dk

Mayanoa (født 1970) er ansat 5 timer om ugen og arbejder online med Instituttets og Centrets Facebook- og Instagram-sider.

Mayanoa er cand.ling.merc. i spansk fra CBS og arbejder freelance i egen virksomhed som tolk og translatør. Hun er fra København og er pt. midlertidigt udstationeret i Spanien. Mayanoa hørte første gang om Martinus Kosmologi i 2008 gennem nogle veninder og har været frivillig inden for Sagen lige siden.

Jonas Dalmose

Pernilla Rosell

Mobil: 44 12 43 44 | Mail: pernilla@martinus.dk

Pernilla (født 1969 i Stockholm) har ansvaret for at koordinere undervisningen på Martinus Center og Martinus Institut og har også ansvaret for Martinus Instituts forlag og arkiv. Hun har været ansat siden oktober 2022, hvor hun også indtrådte i den daglige ledelse.

Pernilla er uddannet sproglærer og har i en årrække arbejdet med undervisning i læreruddannelse og sprogdidaktik. Hun har kendt til Martinus Kosmologi, siden hun var barn, og har undervist i Martinus’ verdensbillede på Martinus Center siden 2010.

Peter Bendtsen

Peter Bendtsen

Mobil: 44 12 43 43 | Mail: peter@martinus.dk

Peter (født 1952) har haft ansvaret for regnskabsfunktionen på Martinus Institut siden 2010. Herunder hører bl.a. driften af Martinus Institut og Martinus Center i Klint, Instituttets forlagsvirksomhed, Kosmos-abonnementer og kursusaktiviteter. Peter arbejder desuden med forskellige IT-opgaver.

Peter er uddannet merkonom i regnskabsvæsen og organisation og har bred erfaring fra økonomifunktioner i flere typer virksomheder. Han er desuden uddannet psykoterapeut og har i en årrække arbejdet med patienter med især stress, angst og depression fra egen klinik.

Peter Bendtsen

Tony Kim Ingemann Sørensen

Mail: tony@martinus.dk

Tony (født 1962) er ansat 5 timer om ugen i rengøringen på Martinus Center Klint. Han laver desuden forefaldende frivilligt arbejde og arrangerer studiegrupper i bogen “Samarbejdsstrukturen”. 

Tony er uddannet folkeskolelærer og eksamineret speciallærer og har arbejdet en årrække indenfor specialundervisningen. Han er uddannet massør og har mange års erfaring indenfor omsorgsfagene. Han har kendt til Martinus Kosmologi siden 2012. 

 

Peter Bendtsen

Torben Husum

Mobil: 44 12 43 42 | Mail:  thusum@martinus.dk

Torben Husum (født 1969) er ansat som bestyrer på Martinus Institut med ansvar for drift og frivillige. Derudover varetager han IT- og streamingopgaver. Han er uddannet datamatiker og folkeskolelærer.

Torben har arbejdet som JAVA-udvikler i IT-branchen og i mange år som 10. klasselærer på Københavns Vestegn.  Han har bl.a. undervist i dansk, engelsk, IT- og mediefag samt valgfag som filosofi og samfundsfag. Han har tidligere studeret musikvidenskab og filosofi ved Århus og Københavns Universitet.

Torben fandt Livets Bog på biblioteket i starten af 1990’erne og har studeret Martinus’ verdensbillede lige siden.