Links til symboler

Praktisk vejledning

Hvis du ønsker at vise et eller flere symboler på en hjemmeside, er du velkommen til at linke direkte til de viste symboler på www.martinus.dk. Derved sikres, at symbolerne fremtræder i den korrekte form med en tilhørende symbolforklaring.

Du kan bruge følgende HTML-kode (eksempel symbol 23):

<p><a href="https://www.martinus.dk/da-dk/symbol-23/"><img src="https://www.martinus.dk/da-dk/wp-content/uploads/sites/2/2020/11/Symbol-23-Det-faerdige-menneske-i-Guds-billede-efter-hans-lignelse.jpg" /></a></p><p class="align-center">Symbol 23. Det færdige menneske i Guds billede efter hans lignelse. <br />Klik på symbolet for at se resume af symbolforklaring. <br />Se Martinus’ fulde symbolforklaring i Det Evige Verdensbillede, bog 2</p>

Symbolet vises på denne måde på hjemmesiden:


Symbol nr. 23 af Martinus

Symbol 23. Det færdige menneske i Guds billede efter hans lignelse.
Klik på symbolet for at se resume af symbolforklaring.
Se Martinus’ fulde symbolforklaring i Det Evige Verdensbillede, bog 2


Hvis du vil indsætte et andet symbol, skal du udskifte symbolets titel og nummeret "23" med titlen og symbolnummeret på det symbol, du gerne vil vise.

Spørgsmål
Er du i tvivl om symbolernes anvendelse, er du altid velkommen til at kontakte Martinus Institut info@martinus.dk. Tekniske spørgsmål kan stilles til webmaster@martinus.dk.