Rådet

Rådet har det overordnede ansvar for Instituttets opgaver og udgør bestyrelsen for Fonden Martinus Åndsvidenskabelige Institut. Rådets arbejde er frivilligt og ulønnet. Rådet kan kontaktes direkte på raadet@martinus.dk

Willem Johannes Kuijper

Willem (som i daglig tale kaldes for Willy) er født i Holland i 1944 og færdiggjorde sin økonomiske uddannelse i 1973 ved Erasmus Universitet, Rotterdam. Han har været bosat i Danmark siden 1975 og arbejdede bl.a. som taxachauffør frem til 1983. Willy blev udpeget som rådsmedlem af Martinus i 1980 og har siden 2001 været formand for rådet. Han blev ansat som medarbejder på Martinus Institut i 1983, var inspektør på Martinus Center, Klint fra 1983-1988 og har derefter arbejdet med Instituttets økonomi og administration. I 2009 er han gået på pension, men bidrager fortsat med sin mangeårige erfaring til det løbende arbejde.

Willy kan godt lide at fotografere og siger om sine interesser, at “havde jeg ikke arbejdet med Martinus analyserne, ville jeg sikkert være beskæftiget med udviklingshjælp”.

Pernilla Rosell Steuer

Pernilla (født 1969) er bosat i Hässelby uden for Stockholm. Hun kom først i kontakt med Martinus’ kosmologi gennem sin familie, blandt andet var hendes farmor ofte i Klint i 1960’erne og 70’erne. Hun har været aktiv i Martinus-aktiviteter i Stockholm i 10 år og har desuden undervist i Varnhem og på de internationale uger i Klint.

Pernilla er gymnasielærer i tysk og engelsk, dr.phil. i tysk og arbejder i øjeblikket som lektor på læreruddannelsen på Stockholms Universitet. Hun indtrådte i rådsarbejdet i 2016 og sidder desuden i Martinus Instituts undervisningsudvalg (UU).

Jens Christian Hermansen

Jens Christian (født 1976) er ph.d. i sociologi og har i en årrække arbejdet med undervisning og forskning. Jens Christian har kendt til Martinus kosmologi siden 1997 og er i dag involveret i undervisning, konferenceafholdelse, videoprojekter og redaktørarbejde ifm. magasinet Kosmos. Han bor tæt på Martinus Center Klint på Solgården, som han er ved at renovere sammen med sin ægtefælle, Andrea.

Jens Christian indtrådte i rådsarbejdet i 2018.

Kenneth Ibsen

Kenneth Ibsen (født 1974) er uddannet civilingeniør og i dag ansat i Miljøstyrelsen som IT-projektleder.  Han har studeret Martinus kosmologi siden, han som 16-årig mødte det første gang, og har læst det meste litteratur på området. Kenneth er med i undervisningsgruppen og holder jævnligt foredrag på Klint og Martinus Institut. Kenneth bor på Sydfyn sammen med kæresten Lise.

Kenneth indtrådte i rådet i 2019.

Micael Söderberg

Micael er født i 1964 og bor i Årsta i Stockholm sammen med sin sambo Björn. Han begyndte at studere Martinus’ analyser i midten af 1980’erne og har været aktiv i Martinus-sammenhænge i Stockholm og Varnhem siden 2008. Micael har været med i undervisningsgruppen siden 2018 og er en af medredaktørerne på det svenske “Kosmologipodden”.

Micael har en mastergrad i sociologi og har også studeret litteraturvidenskab. Han arbejder i dag med information og vejledning på en svensk myndighed. Micael indtrådte i rådsarbejdet maj 2020.