Søg i historisk materiale

 

Martinus Institut ligger inde med en stor mængde historisk materiale, som enten direkte eller indirekte handler om Martinus’ liv og værk. I denne del af onlinebiblioteket finder du bl.a. breve og fotos, men også ældre udgaver af bl.a. tidsskriftet Kosmos og de historiske udgaver af Livets Bog. 

Historisk arkiv
Ældre Kosmos og Kontaktbreve

I databasen over ældre udgaver af Kosmos finder du både artikler af Martinus og andre skribenter samt artikler fra andre af Instituttets ældre publikationer såsom Kontaktbreve.

Eksempel på brev

Brevkorrespondance

I brevdatabasen kan du søge i udvalgte breve fra Martinus’ omfattende korrespondance. Vi arbejder løbende på at gøre flere breve tilgængelige i databasen.

Eksempel på billede fra fotogalleriet

Fotoarkiv

I fotogalleriet finder du en stor mængde billeder – både fra Martinus’ eget liv og fra livet på og omkring Martinus Institut og Martinus Center Klint.

Originalmanuskriptet til Livets Bog

Historiske udgaver af Livets Bog

Martinus Institut sørger for, at de historiske udgaver af Martinus’ bøger bliver bevaret til brug for historisk interesserede. Både det originale, maskinskrevne manuskript og førsteudgaven af Livets Bog er tilgængeligt her i digitaliseret form.

Martinus og hans buste

Begivenhedsoversigten

Hvis du vil have overblik over Martinus’ liv, og hvornår forskellige begivenheder er indtruffet, så er begivenhedsoversigten det rette værktøj.

God fornøjelse med at gå på opdagelse i det historiske materiale.

Se også:

Reol med bøger af Martinus

Søg i Martinus’ værk

Symbol på væg

Udforsk symbolerne

Lyttende tilhører

Hør Martinus’ foredrag